whey乳清蛋白交流區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
請問純素蛋白粉有冇介紹?
想試一排素食健身
我飲左幾桶 (kof gym 講之前已經飲)
易溶, 偏甜, 易入口, 效果心理上ok
味既話我反而有啲閒,大家都負皮既on雲尼拿我飲得幾開心
日日飲咩味都唔緊要, 都麻木晒
幾錢?
想問下ON隻Strawberry同Strawberry and cream邊隻好飲有冇巴打試過?
musclepharm好唔好飲 飲過allmax on想轉下口味
星期一至五收工就即刻趕去gym,通常都會好肚餓想shake一杯做之前飲一半,剩低然後一路train一路飲

好怕vanilla 陣腥味,好似俾人口爆咁

係咪whey double chocolate 最無死
有無人係飲protein blend而唔係飲純whey? 想問咁有無咩唔好?
whey任何時候都可以飲 唔夠protein咪飲
最好係半個鐘後,咁會易啲吸收
Mars 隻烏龍奶茶幾好飲,但睇完kof 之後
對於mars用料有保留
巴打我前日都買左 因為之前用開其他brand 想問下呢隻好唔好你覺得 味道我覺得都好飲 但想問你一次沖一匙定匙半 同埋功效好唔好
allmax isolate vanilla有無人接收 食到爆瘡
allmax choloate好鬼甜 巴打們多數一匙 定匙半
我撈燕麥食 正到
mp ios 臭既
新手第一次入嚟

想問吓呢度有冇手足對whey反應好大?
會生暗瘡, 甚至喉嚨發炎?
我無試過,不過睇啲師兄話隻嘢應該唔岩你

飲咩牌子?
我試過暗瘡 搞到好頭痛 問返幾位手足都話要飲大量水 一唔夠水就會爆
有冇手足飲開myprotein
以前飲on 買過雲尼拿同豬古力
雲尼拿唔算爆瘡好多 但豬古力爆到仆街
依家轉咗會myprotein雲尼拿味道幾好
好飲過on
買過抺茶isolate,伏到無朋友,每次飲完都想死
屌 我諗住飲完依包whey轉iso
見到有搽茶仲想試tim 好彩巴打講一講
btw 有冇邊隻iso味道好d
同埋pro同iso 有冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞