whey乳清蛋白交流區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
最平試過69%off
巴打,我同你一樣,我系上半身都有,面都有,斷斷續續都飲晒5lb,冇飲一排依家回覆正常,打算轉其他試下
香港奶粉有邊到肯定賣真貨
ON gold standard double chocolate
iherb 齊腳買野仲可以免運費
買左on次次飲完肚柯 依家諗住轉allmax isoflex 點睇
我仲慘, 買左Soy Protein unflavored ......吞落去好似飲緊一pat豆腐渣咁
為左飲佢我要搵返封塵嘅blender嚟搞
唔係嘅話根本唔會勻
正常已經好好啦,起碼唔會爆瘡先啦
記錯左 亂咁上iherb買

原來買左California gold nutrition whey protein isolate

買左5磅裝 差唔多4舊水 係咪算貴?
我用黎整smoothie所以買左unflavoured
就咁沖水飲 有dd奶味 唔好飲但接受到

呢隻岩唔岩初哥飲?我應該點飲法我都唔知 我當係額外protein 因為食唔到多肉

求指教
一啲啲啦
而隻好野 isolate 4舊都唔洗
平時isolate要約500-600尾
我都飲緊
呢隻係iherb自家品牌, 獨家賣, 唔係大牌子.
isolate 黎講呢隻算好平. 其他牌子isolate, 例如allmax起碼都470或以上.
無話岩唔岩初哥飲既. 睇需要架者. isolate係靚D, 低乳糖, 低脂, 低糖, 蛋白質含量高D, 如果無需要其他可以飲返whey protein, 效果唔會差好遠.
有冇師兄飲過myp gainer , 想上磅
照佢個份量落水溝出嚟會好杰
新手想問點分邊隻牌子好? 定係睇味道已經夠?
我岩岩買左bsn protein blend 朱古力味幾好飲

如果純粹為加多d蛋白質無其他要求, 但無話慣性做完運動就飲, 係咪protein blend 會好過齋whey?
隻野根本ON9 點沖都係杰
勸大家唔好買 想試既我送比你
有冇師兄係飲過MYPROTEIN既ISOLATE 同ON普通隻比邊隻好D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞