whey乳清蛋白交流區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔係架,根據多年傾粉觀察,myp 爆瘡率比ON 高好多
cookies and cream 其實似vanilla咁不過會有d唔係好自然嘅味, apple crumble and custard 好撚甜
以為myprotein dark chocolate會係正常味,但飲落都幾難飲
我平時冇乜爆,飲myp都爆
飲緊maxler 朱古力花生味,幾好飲
isolate會唔會好啲?
師兄有無飲過Salted Caramel? 平過其他味道一大截有D心動
ching有邊隻岩新手平平地試下
allmax
係囉佢呢隻呢排無端端咁平 仲要有10%OFF
not bad
健身新手 之前飲開R1 iso 試左幾隻味 都好難飲 最嘔心係Natural 飲到想嘔先飲晒成桶不過自此領悟閉氣飲法 明白獎門人辣辣壽司果種唔經過喉嚨就冇事既飲法
最近試左Mars 抹茶味 刷新左我對蛋白粉既體驗好撚好飲

btw仲有食開protein bar
岩岩買左幾種Myprotein既bar 全部都好撚難食屎一般
邊到買平?
bc shop
我見iHerb依家個價都算平
依家朱古力味限時特價、秒訂
屌 今朝買完classic賣221
Gold係幾點開賣291架
六點都仲有、不過係假期先得閒刷iherb, salted caramel長期有貨、咪試下囉
我今朝買左classic已經出左貨 本身221我都覺得抵
Btw我係第一次買protein 見呢排冇野做買埋bench做下季候鳥
想weightloss效果好d 係咪飲whey + 控制飲食就ok ? 唔洗去到飲isolate ?
Gainer是但啦
想Weightloss淨係控制飲力就得
飲whey protein應該無日飲幾多?
沖幾多嚟飲?
飲whey protein應該日飲幾多?
沖幾多嚟飲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞