whey乳清蛋白交流區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我iherb 3月4訂 今日6號就收到...
Myprotein 上個月23號訂等到蚊訓
有冇得買幾條試下味先
我通常1g粉:10ml水 味道同Lipton一撚樣
有時唔想飲咁甜再加羹咖啡落去

Btw 有冇人收留Mp pancake mix 1kg maple syrup味 未開過的
仲有impact whey焙茶味1kg 飲過1scoop 唔啱口味
生暗瘡生到傻閪咁
麻煩師兄賜教
琴日入BC 比個sales慫恿左買呢一隻whey protein
見之前飲左好耐allmax同Muscletech又試過ON
想試吓新野 佢聲稱係用德國水用性吸收
見市面上好少有bodyattack嘅評 有冇師兄試過?
除左口味,多泡
mp impact whey protein嘅protein quality應該算好/ok?
係,轉左順豐好耐,6號本應送到結果遲左3日
自推
有冇人一潮濕d粉好難溶
有冇ching夾the protein works
想問下ON ISO 飲完個底好多泡正唔正常?
洗唔洗食埋啲泡?
TG?
Mars會唔會有德加想試吓但係好貴
之前iHerb 買allmax都係300幾 而家要400幾咁撚貴
有冇人知點解 同埋有冇地方平?
Ruleone大家點睇有冇巴絲有飲
飲過myprotein同on
myprotein真係好難溶同痾緊,啲味又好獵奇
但真係好平,有有ching試過佢啲isolate得唔得
on就平平穩穩,飲過double rich chocolate同extreme milk chocolate 都接到,溝奶更好,但飲飲下都有少少痾
所以想問下有冇isolate推介呀?
allmax gold可唔可以當佢係isolate嫁?
見上面有ching係iherb買有20%off, any code?
岩岩飲完個on,怕遲下買唔到😭😭
Allmax gold = on gold 原理上係
Iso可以試allmax (普遍好評)
Dymatize 都得(老品牌,好似係藍)自己諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞