[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
係喎 村田新能源 不過點解產地都係中國㗎
我最近玩緊拍片,發現xperia1防震差少少
戴定頭盔先可能我隻手震啦
有無邊隻平平地嘅穩定棍好介紹?
Sony xperia 1有呀,你冇用緊係唔知
佢太暗會多張合成
你係咪on9到咁
Sony間廠由賣比村田之前都係強國架喇
日本品牌就mij咩
Xperia1個防震只有1080p 30係勁,其餘得ois only
要拍1080p買xperia1做乜
sony 啲野真係好極端,主打拍4k,但係防震又淨係for 1080p
Cinema Pro好正,但係個剪片合片嗰舊又好雞肋
21:9加4K mon又好正,但係粒電又細得濟

不過用左咁多年,除左xz2xz3嗰2代有啲反感,一直離唔開佢

btw有邊隻防震手把平平地又幾好用?
來緊旅行想用
Dji?
Sony 今代為左畫質cut左4k eis
你可以上網睇下畫質對比s10,係清好多
不過我覺得防震緊要d囉
依家個款同三叔 google apple差好遠
你講有個night icon 之後影完係咁轉圈嘛
佢都做唔到google Samsung apple 張相既光度
推唔上去 係光過現場 但係未夠其他機咁光
唔掛得個防震效果無乜感覺啦
巴打有無用防震手把呀?
你點解會有個錯覺會認為xperia1個夜拍會推光D相
全部都係低iso純淨度優先
預定有送把7xx手把,放左
利申好少拍片
預定有送把7xx 3軸雲台,放左
利申好少拍片
邊到預訂有送
我得記憶卡同垃圾保養
我wilson體驗會訂先送
係咪無啦斷左無聲,然後再插過又有聲?
巴打我呢排都係咁
聽歌郁吓條線就會停
不過我就冇出過你個畫面
換咗另一個adapter就冇事

有冇人知跟機嗰條adapter有冇得買?
覺得嗰條好聲啲
如果快叉唔到通常壞插,唔係既應該壞線
拎去ce換喇on9
Sony 買條野好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞