[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解會咁
三款新iPhone已經正式入網工信部,大家最關心的內存和電池容量信息也得到確認~
iPhone 11(A2223):4GB內存,3110mAh電池容量,194克;
iPhone 11 Pro(A2217):4GB內存,3046mAh電池容量,188克;
iPhone 11 Pro Max(A2220):4GB內存,3969mAh電池容量,225克;

屌apple都上左4000mah
準備轉返apple
呢幾個月體驗

小總結
os近乎原生an,簡潔
相機鏡頭成像幾好
藍芽連接垃圾
指紋垃圾
電量夠我玩一日,打白貓
部機太長放褲袋唔太方便
moon色水靚

等下代啦
藍芽fix左喇
都係斷
真係唔係好得
利申用jabra 65t

其實xperia1個3鏡應該係an廠入面色調最一致
屌咁係你隻藍牙耳機問題
我未換xm3之前用sennheiser momentum true wireless都冇點斷
之前用x仔都無咁狂斷
是但啦
我見人係咁屌jabra 65t連接性差
b&o h5>人少冇事,人多狂窒
b&o e6>冇點斷
+1,Jabra 65t 堅垃圾,我身上有兩部 Android 都係咁斷,iPhone xs表示間唔中都會斷下
我係運動版
有冇人更新完app drawer冇得自由擺位?
我部XZ1更新完冇得自由擺放位置
xperia1用咩case好?
xzp嗰陣用devilcase金屬邊框,其實唔係咁好,容易掉漆,跌兩跌就有少少變形,同埋會整壞啲掣(音量鍵嗰啲),會搞到愈來愈入,不過個人幾鍾意個外觀

今次xperia 1我又買左,用左個幾月,前排跌一跌直頭淆咗,成舊變左野,拆番開發現啲掣已經有輕微入左,唔知你地明唔明,總之無原裝咁凸,xzp都還好用到指紋,xperia1用devilcase真係會廢撚左,真心建議不了

依家轉翻原裝透明case,不過我嫌佢唔太透明,同埋防污防油差啲,成日都好似油淋淋咁,手汗之類幾多下,送嘅無得講

有無咩透明case推介下?
usb窿入左水,用風筒吹吹個usb窿,就住來吹呀,咪太熱,吹壞嘅話救你唔到

利申:試過,吹左陣無事
頭先係SONY拎左XPERIA 5上手
幾好J
知唔知幾時開賣?
果然,雖然5個大細fit 啲,但係差唔多價錢真係過唔到自己點解唔買1
但5個手感正喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞