[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
玻璃底我自己覺得藍好撚正 想要呢隻深藍好耐

喺邊度入手
好唔好用部xz premium去trade xperia 5 返黎??
想買 又驚買完好快即減
我覺得都值得嘅 再好揸手咗 相機又真係提升咗
但冇咗960 慢動作
after google pay updated ?
仲trade到幾錢
幾百蚊?
Xperia 1
都好過扔落垃圾桶,已有後備機
唔知 我拎部舊XZs去Trade $500
喺衛訊用正價入咗
而家sony電話影相重有冇油畫同埋通話接通震動提示
最正嘅藍色我覺得都係XZ嗰隻,可惜820同倉底ram,真係廢到喊
冇油啦,睇影相samples。
真係好正
不過依家慢到仆街
正價真係有啲貴
減至約四千先會入手,希望忍到
依家每次行過電話鋪,都忍唔住手拎部xperia 5 黎玩
xzs 隻藍色正啲
不過部機係廢
用緊XZ Premium,諗緊等下年超旗艦定Xperia 5,部XZ Premium唔會Trade出去,留黎做後備機。
我XZP換左Xperia 1, 真係爽好多由其係相機,巴打唔考慮x1?
有考慮,個價只係差$100,加$100有4K HDR同大少少電池,但係21:9螢幕打機會唔會有影響,同正常16:9比會唔會好似扁咗咁樣?例如玩Call of Duty果dFPS Game。電量會唔會好過XZP?
覺得X5個鏡頭位置好睇過X1,2部機大細非常接近,X1只係大小小。
COD 我無玩,mario kart 就差唔多可以full screen, 其實啲game做到full screen就唔會變形,如果做唔full screen都係最多有黑邊姐
電量我覺得同XZP差唔多,我叉電嘅習慣都唔需要改
好過xzp就肯定,外國有電量測試,因為冇4k mon,x5用耐過x1 (x1 79 hrs, x5 96hrs)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞