[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
好想快啲換走部xz
唔好,會後悔
你指係買X1後悔定放iphone 11後悔?
但我部xz 頂唔順了
iphone 11 真係好唔抵
你自己諗
係電量/打機/相機體驗
11都屌打1
除左個芒冇Xperia 1咁好
同埋Xperia 1個相機體驗真係
其實我電話主要用係睇片同影相
不用sony 電真係……
我用11 一開YouTube就決定放 蝕放都唔後悔
諗緊pro 定Xperia 1/5
X1 Case好難買
Pro max喇
影相好Xperia 1唔少,黎緊仲有deep fusion可以數毛
而且有高動態4k30/60拍片,Xperia 1得4k 30仲要冇eis
Xperia 1相機惟一得超廣角畫質比iphone好
主鏡/2倍唔係唔好,係hdr係auto好難會自動開
搞到好多場景一係過曝/唔夠曝光
芒就Xperia 1會好d既,即係95比90咁

至於相機使用體驗,你用過iphone再用Xperia 1會嘔血
Amazon jp
唔好,會後悔
但我部xz 頂唔順了
iphone 11 真係好唔抵
你自己諗
係電量/打機/相機體驗
11都屌打1
除左個芒冇Xperia 1咁好
同埋Xperia 1個相機體驗真係
其實我電話主要用係睇片同影相
不用sony 電真係……
我用11 一開YouTube就決定放 蝕放都唔後悔
諗緊pro 定Xperia 1/5

sad but ture
你想咩 買case先
11個芒已經係lcd入面頂級
xperia1係咪右下角可以拉堆快捷鍵出黎?
之前好似開過,而家唔記得點開
Side sense?
入settings睇吓你部機個side sense點樣setup緊
我搵到喇 係mobilego個app

但係都係唔知點拉佢出黎

點解我個home screen呢個位多咗個 " ^ " ??
係唔係我唔識用 x5裝/移唔到app去sd card
你係咪原始人黎架
前幾版an已經cut左呢個功能,因為sd卡快慢會影響系統穩定
而且Sd卡咁慢點解要搬落去咁犯賤呢
Indicator
向上swipe call程式集
但係長期都喺個home screen度
google play裡面個設定

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞