[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
where
5電量夠長,上面講1個相機app 有問題仲未fix。
睇吓你洗唔洗 960fps slow mo, 無需要嘅話就買 5
岩岩想買 1個陣豐澤話無現
吹漲
去Sony Store買咪得 一樣價咋嘛
究竟5幾時會減價
點解部 x1 明明熄咗 wifi ,佢又會自動連返既?尋晚二次都係咁
我都等緊
希望部xz1c生生性性,已經比我跌到就爛咁滯
4800即買
4000即買
wifi preference嗰度開咗turn on wifi automatically?
XZ2都有
有呀我覺得係佢個software有嘢撞左
攪掂,唔該晒
部xz premium d銀色電鍍開始甩
差一舊最後無買到5買咗1
尋晚 CXL 入左 xperia 5 扣左分 trade 埋部後備 note 8 $3,600 落樓
相機第一次開炒左 error 幾次 restart 左部機暫時 ok
save 相係要轉兩個圈但係我部 pixel 2 xl 都係咁所以我算數
影相質數算 ok 但唔係 iphone/pixel 果皮但 white balance 做得好 d
指模兩隻手指公各 register 左兩次暫時認得好快冇失敗(冇用殼)
有 d game 唔 supper 21:9 我開頭意為會縮細左點知係縮短有黑邊之餘畫面個頂仲會 cut 走一忽 定係有 setting 可以 set 返請巴打們指教
成部機最鍾意係個手感 好好揸手 今朝返工一隻手攞公事包另一隻手用電話都好安心打字冇問題
我果部sim card 蓋邊都甩甩地色
我係on/off制 側邊甩
係成塊電鍍甩
好似XZ2P咁減就即屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞