[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
如果你要部機 sleep 咗都對 ok google / hey google 有反應,你要 set 部機做 english (us) 再 train 埋 voice model 先得。
如果你唔係有咁嘅要求,照計喺任何畫面都可以 ok google call assistant 出來
我唔係要sleep個時都得啊…只係而家佢只係homepage先對ok Google有反應

係其他screen, 例如tg ig Whatsapp, ok Google冇反應,但set左部機語言English us就乜都得

唔知係中文(香港)未support晒定部機問題(join過Google app beta)
咁應該係中文啲 function 天殘地缺
CSL 198 plan 出x1 半價
198 plan 有幾多mb
無限數據
諗得過喎
個PLAN得5GB咋 過左要落地獄128
X5個藍錠色好正
24個月5gb plan
仲要預繳
X1 手機app點先可以讀倒external 手指既file?
用MX player detect唔倒手指d file
我得喎 成日用入動漫睇 手指格式 exFAT
洗唔洗set野?
我format左做exFat都唔得

就咁入入倒手指,睇倒入面d file
但d apps (perfect viewer/mx player ) detect唔倒
我以為你播唔到
咁應該係MX player問題
sony冇八達通, 究竟我用緊咩...
同nfc有咩分別?
x5用咩sd卡最fit
你都烚戇嘅 讀卡器使唔使用電呀
你不如話直接畀銀紙on99
nfc係近場通訊技術,八達通係其中一種利用呢種技術嘅payment method
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞