[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(38)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
男朋友用緊x1 個人覺得無話特別有lag嘅問題 係想知唔滿意個色水有無得裝google camera 改變下
其實lag唔lag都好睇運氣 自己隻臭手簡直係手機黑星 我由6s plus追到宜家11 pro都會成日lag 之前部X觸控失寧仲識得自動重開開頭真係比佢嚇親一樣係士多買d品質都可以差咁遠 真係講運氣
21:9就一定長架喇直至肯收窄埋上下邊框
試下camera app清除資料?
iPhone
筆直
好似唔用原生相簿就ok
未試過
更新完洗機啦,我未發生過,我有用SD卡
未洗過機都未試過
不過X1有大光圈+OIS+高感光sensor, 係餐廳唔夠光都影到靚相,XZP就唔掂

留名再等5減價
有冇巴打部xperia 1 相機影相會hand機
變左綠色/save 唔到
轉一轉storage device再reboot
唔該巴打
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭1400咋
玩過Demo X5
紅色好好J
但save 相仲係會lag .
21:9 真係唔係好得, 好窄, 仲窄過iphone xs , 而家太多content 仲係16:9 , even 4:3 (e.g. A4 PDF) , 搞到好細
好難用
save相係冇乜改善 x1出左幾個firmware都改善唔太大
認真,save相有咩問題

又或者你地用咩設定去影?
影完要轉幾秒(或以上)先睇到相
相機app 都係冇改善過
XZP 快好多
姐係冇進步 仲要退步左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞