南亞手足有嘢講!

934 回覆
5075 Like 43 Dislike
南亞人啲同族connection好強
如果成功感染到一個,隨時傳開去
喺wo,有d區出英文有幫助
根本應該要有,香港本地咁多未華語人士,正苦都用非華語人士過橋想取消聆聽同口語卷啦。
你d中文仲好過我
幫推 以後會印多啲英文
點睇你地同鄉做黨鐵走狗?
大家都咁大個人啦, 我估你都最少有20歲, 邊D真邊D假當然唔係靠幾段MESSAGE啦, 其實係咪真係要人逐點解釋你知??
1) 姑勿輪係咪呃細路女做天使, 你地三個月黎全香港新聞/FB巿民手機短片無論係咪黃媒都好, 身為一個公/巿民, 你地全部都係犯法, 有D特別凶狠, 會死人, 應該全部人都要即拉, 呢D警察係開始比較寬容, 但你地專恰人唔拉你, 所以後期要嚴正執法.
2) 黃台仰比警察係屋企搜到過百粒偉哥, 係係D 募集義士天使同樓梯扑野相差唔多時間發現; 而且集體活動人又多, 溝仔/女唔奇, 但問題係你地呃果D未夠16歲, 大唔大肚就唔知真定假, 但肯定有處有連續接幾個. 人既質素點可以保証你地個個義士諗住反清復明? 有D人另有目的要講你聽咩? 而且果條撚樣講到明話出去暴動D女好蠢, 又SELL你地個個上唔上你就笨/你唔上第二個都上, 咸濕港仔點會蝕底?
3) 今時今日大把人都有外國護照, 咁又點? 支持果班大部份都有如毛婆, 何韻詩, 連羅冠聰都即將有, 果D仲要煽動你地去做暴徒, 但佢自己又唔叫佢個仔去做, 咁你話係咪衰過D高官係外國渣車?? 邊個衰D?? 思想要同步先得架.
可以暫時同路人

入tg group有好多
中英都有
文宣組!!!!!!!!!!!!!
之前見過啲黑警
為左交數
特登走去查9你地啲女同鄉身分證
全部上曬年紀個啲黎
啲態度仲要勁撚差
推!
你叫左d藍絲唔好拎刀出黎斬人先啦on99
有無更多野可以做connect佢地
如果可以,所有野都中英對照就最好。無論本土定對海外文宣
貼多d 英文連儂係應該 等多d 外國人行街睇
如果佢地中英文都唔識就話抵屌姐,但好多英文冇問題,只係唔識中文炸wo,有咩問題?

家陣香港法定語言得中文?老老實實,官方文件、銀行條款、法律文件全部都英文版為準架!中文係釋本黎架炸!邊個語言輔助邊個你搞清楚未呀?
絲打寫得好好呀
支持南亞手足!!

BTW 好奇你地點睇利君雅
呢份正氣好多,可惜資源比較沖薄弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞