南亞手足有嘢講!

934 回覆
5075 Like 43 Dislike
educate whoever you come across. all visitors should get an explanation of what has happened. about police brutality, about China won't keep their end of bargain on the Sino UK contract, and how the HK government is using police and white terror to silent people

print leaflets hand them out, sing English version of Glory for Hong Kong
你呢啲愚民最撚啱俾中共統治啦 踩到上你心口都仲識守規矩唔反抗 幾撚正
推 外文宣真係好重要
推推推
無辦法,大家擔心有鬼好正常
唯有兜外圍攞嘢去外國用
不如叫佢地搵元朗嗰班南亞刀手加入我地,反正班刀手都係睇錢做人
Join文宣組
我都想知
絲打唔洗理果個5毛
佢搞開分化
如果佢嘅聲音係代表香港人嘅聲音就唔會有咁多人上街啦

block左佢就得
南亞絲
依家只有同路人同唔係同路人之分,鬼唔鬼佬,香港人定南亞人其實都無分別。有人想加入我地但係唔知要點做好,咁我地先幫下佢地,等佢地第日可以齊上齊落唔好?
呢條channel有英文同其他文嘅文宣
睇住先
https://t.me/hkstandstrong_promo_int
認同
NO, YOU ARE A HONGKONGER!!
曾經有見過南亞宣, 但真係唔多
要靠識南亞文嘅巴絲打先做到
放心 有幾錯我都唔屌
不分化 不割席
南亞真係好人?
其實佢地黎到香港
係度生根 都係覺得呢度好
如果比上面搞亂我地
佢地都應該扯火
我知
好似睇過有香港電台節目講過呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞