『薪火post』BNO續期資訊(60) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
寫信解釋
其實佢係唔係買機票返香港搞返本廁板好似實際啲
咁有BC仲續唔續BNO好 有冇過來人係度

First application (included child) + lost case (老母唔見左 )+改名
應該繼續無止境地等
included child + 無交阿媽本bno上去 + 改過名,繼續等
我打死唔返香港 冇錢買機票
絲打我祝你份application快快手批
你真係等住用
如果WEBCHAT解釋下你個情況
求下佢快手D唔知有冇用
祝好運
同巴打你一樣28號join Q 加lost case,都喺未有動靜
想問下細佬01年出世
咁我幫父母申請返BNO之後係咪可以幫細佬申請埋?
我親戚無啦啦兩公婆去申請,話係為左幫表弟(05年)舖後路
依家到我屋企兩老問我幫唔幫到細佬搞埋
我webchat講過啦 我都有寫信解釋 webchat條友話check我個application個officer會睇我封信依情況處理我申請 又係官腔囉 喊岀黎呀屌
10號話print 到宜家都未收到dhl通知
你都過期成十幾年又唔係英國
我明呀 所以我咪等囉
我唯有改機票 滯留喺荷蘭等 點都好過又俾幾千蚊返香港整本冇撚用嘅特衰
一齊圍爐
我老母就簡單啲 不過都係lost case
29 join q 一樣冇動靜
29號 join Q, Lost case, 改過名無改名契
但有老豆老母BNO副本寄左去,都係未有任何動靜
有追開post
好似冇咩人講lost case要幾耐
更加冇咩人講included child 要幾耐
好心急
有印象上一個post,有位師兄lost case 27號join Q,12號approved
原本On hold嘅轉左Scheduled for delivery as agreed係咪即係可以派呢
應該呢兩日
我都係9號送到過去
今日received左join左queue
跟住又唔知等幾耐la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞