『薪火post』BNO續期資訊(60) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
We've approved your application and new photo. We'll let you know when your passport is ready to dispatch.

Track your application at https://www.passport.service.gov.uk/track - reference PEX

9號join queue
2號先啱
冇留意engineer 一定要charted 咗先可以副簽,仲等我咁老定畀哂錢,依家又要搵過個
仲要月尾放大假,邊度都唔使去
我, 完整無缺返黎, lucky
其實而家好似普遍都快左,大家唔好幾日就 webchat 喇
3/4 月個陣呢到好多巴打都等足 6 個星期先批

利申 7 個星期
冇錯..畀啲耐性等吓
只要交足文件就得

為咗方便佢哋做嘢..我建議將啲文件分開用透明膠袋入好
再貼張memo紙寫明係乜乜文件+PEX no.
又乾淨又企履
9號批,10號話印左,到今日仲未收到 dhl email
其實我都係有mark好邊份打邊份
會唔會因為咁所以佢好快手批我
但我今日收到email 話passport on its way
填職業果行要寫埋咩professional qualifications,咁又冇理由老作職業嘅
琴晚approve 左

舊BNO (6-7歲樣)
特衰 color copy
HKID color copy
自己出世紙 color copy
父母HKID color copy
上年稅局要我交幾錢稅封信 正本

要我副簽
但特登冇交
冇加紙解釋唔交其他需要既document
9月2號寄空郵掛號
好驚唔收
真誠咁搵其實好難搵到個專業人士
一個小區30份,你話全港依家幾狠多人續!
一紙前後上下共4個影像,5張紙乜都得啦!寄正本可以,最緊要如果俾人剪埋角唔好後悔啫。
英國全街人都可以簽,係爭在識夠兩年啫!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞