核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
快撚啲1001呢個廢po啦,同鬼傾計都有人信 熱撚埋門
屌你老母
Cls
朋友到太子站探靈,問到以下資料(非膠)

-當日有11名死者,3名彌留狀況
-有部分死傷者係關站後被奪去生命
-有人跳軌逃生,佢哋冇事,但已被捕

-另外之前亦有被捕者喺新屋嶺被拘留期間死亡

1. 男士,15-16歳,死後被列作跳樓個案
🥺死了 天水圍區

2. 女士,17-18歳,tomboy
🥺死了

3. 細路仔,在列車車頭位置被打死
🥺死了 13歲 沙田,學校出通告個位

4.男士,2x歳,其女朋友在彌留狀態
🥺死了 女朋友現在係生靈在站內

5. 男士,4x歳,放工路過,為保護其他傷者而被打死
🥺死了

6. 男士,4x歳,死後被列作浮屍發現案處理
🥺死了

7. 男士,21歳,跳閘時走不及被扑死,屍體被埋
🥺死了 這位想報仇,力量亦最大

8. 男士,屍體被冷藏,在域多利亞公眾殮房
🥺死了 48歲左右

9. 男士,3x歳,帶眼鏡
🥺死了

生靈:
有三位
2個廣華
1 個qe --呢個好虛弱

點解冇家屬出聲?
被監控、亦有被自殺,尼幾日奇怪死亡案有係受害者家屬

破結界幫到手?
結界在一早之前整的,為左困住尼度的眾生,佢地力量好大,所以佢地肯幫手破界。但針無兩頭利,同時佢地會大量搵替身

831後太子站又再畀人加多種結界,受害者靈魂的力量都好虛弱,除左想報仇個位

可唔可以學韓國,破結界,等死者去報仇? :
佢哋唔會去,因為膽心家人

結界位置:
幅畫
2邊路軌對出的廣告燈箱,大概每5卡一個,2層共4條線者有
留意深港通廣告
如果係真 心都酸
定係向黑嘅地方行先啱
我冇記錯的話,學校出通告嗰位中二生應該係姓殷,16歲,唔係13歲喎⋯⋯
咪撚ON9啦
信有鬼不如信有動物傳心啦笨
分代撚?
唔通有陰陽眼又要周街講
On撚9
其實信唔信對你地有咩影響
而家無頭緒時 有啲人從唔同方法試下搵答案姐
死馬當活馬醫啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞