核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
收嗲
睇完之後頭赤赤
點止神秘學
順勢療法都存在左好耐啊仲大受歡迎添啊

不過諗諗下你又可能真係信
究竟呢幾日發生乜撚嘢事,玩撚到靈體都出埋
推推推
咁只係佢提出左 佢阿媽係女人做證據來支持全部阿媽係女人既講法

係樓主既角度佢真係見到鬼=佢媽真係女人
咁你見唔到人阿媽就話人地講大話 咁就係岩?
我地係應該用佢呢個證據去睇下合唔合乎我地見到既線索

所以而家咪話要搵 佢阿媽出來驗下係咪女人囉
我今日帶喇吧播左啦 但覺得播得唔夠耐
寧可信其有 既然名都提供埋 check下睇下係咪真人咪知
可唔可以唔好撚傻.............
其實我前兩日經過月台上來 就係唔知點解由踏入月台開始就哭 之後上到去大堂靜坐 哭到收唔到聲

然後今晚b1路祭 又係一埋上香個位就哭
屌,係唔係成堆popo上黎膠化件事,想隱瞞真相

有死人,但用大量假消息打擊示威者公信力
大佬 好哋哋做咩嚟返哩到呀
一係追晒Po先好問我嘢 喺哩到 我同另一個人傾得好開心 你可以追一追post先再問我嘢
一係就去推返姨姨嗰個post

我哋連登係互相代表對方
誠信係共享嘅,所以我哋要依事實行事
簡單嚟講 如果樓主話有人死係事實 咁就要有fact check先行動
如果樓主係懷疑有人死 咁我哋就唔需要fact check都可以行動,因為疑慮並非指控及陳述

而,樓主講到核爆 又講到831有死人 因為有陰陽眼嘅朋友講嘅哩個已經係指控

指控梗係要有證據 而證據要有實證性
但係信仰哩啲嘢唔係實證性嘅

冇實證性=冇得fact check=不符合我哋行動嘅原則
有無人有小朋友 10樓下歲果啲 小朋友好易見到靈體
唯一可信係細路 唔識作野(前題係唔好同佢講任何野)
齋問下佢站內既風景 或者睇下佢有無呆望某啲位
我睇咗你#573回覆 覺得make sense

同埋我勸過樓主好多次
佢朋友已經好危險 比狗鐵啲cam影低晒
如果唔想因為知太多嘢而比中共滅口
就好快啲出嚟面對大眾 尋求庇護
至少唔怕死咗冇人知 死無對證

但係樓主好似連哩點都做唔到 唔信任我 我又何必信佢
.....
呢樣我經歷過 同事有個3歲bb女 同我地一齊business trip 佢到左泰國就不繼指住某同事話佢係怪物 一見佢就哭
但香港上機佢見個同事係無反應的
所以我地應該更加要拎到831 cctv,到時就可以證明到好多樣野
但係佢既信仰入面 佢真係見到個事實所以佢先咁開post 無得迫人話係懷疑 因為佢係確實見到
正如佢知佢老母真係女人來 佢無法講係懷疑

而家其實我都係寧願炒車
今日個黑警話無死人 我好想信 但奈何太多疑點
而且無論我定樓主都係真心好緊張有無手足枉死先咁激動

我已經因為831四晚都天光訓啦
屌你老母呢d post都上到熱門 大事大非前就咪撚玩啦..
信有鬼 但
唔撚識講 好似睇緊HKGPao 咁
其實真係唔撚明大家起哂鋼做咩9
人地都講到明叫高手出黎睇下
你地唔信咪算
大家都係想用方法搵真相
係要下下衝出黎話人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞