核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
未打完就覆咗
唔好再講成件事膠化啦
成件事膠化就係你依啲叫人唔好信rumor嘅白痴仔

btw武士刀係有證據證實係fake 完全唔係rumor
武士刀係有證據證明 係fake news
兩件事黎
耶穌都有驅趕邪靈我以前教會學校 牧師有趕過學生邪靈 因為玩碟仙奶野
開咗學實有同學朋友發現有人無返學架喎
我成日都屌,簽得咁撚柒慢,基本上我一睇到係即簽,唔好問有無用,做左先
武士刀係有證據證實係fake 完全唔係rumor
武士刀係有證據證明 係fake news
依度講緊嘅係無證據證明 係rumor
兩件事黎
支持說法
唔好再中就得了
請盡快轉告義士, 不要捐壞地鐵電梯設施, 否則對輪椅人士構成極大不便.
地鐵是輪椅人士出入主要交通工具. 請大家幫幫忙.

謝謝
咁啫係人哋話樓主膠化行動都冇問題啦
我哋宜家嘅行動係要基於實證性陳述嘅言論
我唔係侮辱信仰呀 不過好似缺乏實證性喎
20歲 郭泓志 香港仔工業學校畢業
8.31 話去廣華 但失蹤
推到同學朋友出嚟

試下copy
星期五1930千人太子站獻花
禁制令拎 太子cctv

呢單係幾日前嘅。好似真係有呢個人

唔好再覆佢啦 我打字打到躁
明未呀
fake news =/= rumor
睇到好想哭 而家唔來真相先 我想知點做會令小朋友走得舒服d
分左好多派,捉鬼果d唔算正統基督教啊

補多張相
年齡係FC左
希望多d人幫手搵下係咪真係有

20歲 郭泓志 香港仔工業學校畢業
8.31 話去廣華 但失蹤
推到同學朋友出嚟

試下copy
「睇到」,係包埋睇完哂個內容至簽,我1999
[核彈] 警暴實錄(截至831)最齊版本,請廣傳!!!
https://lihkg.com/thread/1547536/page/1
亡國興都知收皮唔係粗口 你竟然會唔知
都知你咩料啦
你自己唔信 咪唔好覆囉 呢到信既人 我地自己爬山 你可以出去
老老實實 你明唔明咩叫實證性陳述
我DSE econ pass咗㗎
我有派。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞