核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
我由始至終無話樓主嘅宗教係on9架喎
我只係話單憑宗教唔係一件可以fc到嘅花生黎咋喎

我乜都feel唔到
樓主都無逼過我信佢果套

反而係你條傻鳩係度吠係度逼人信咋喎

我有講過咩令閣下覺得我唔尊重人地宗教呢?

由始至終你只係想人答你係呀係呀 真係有鬼呀
咁咋嘛

講俾你聽囉咁鍾意聽

係呀係呀 見到有呀
//代入咗法庭嘅情景
性交可以轉運 但可惜啲官唔信哩套說法//
你有冇睇過啲案例先引..
根本無討論//官信唔信哩套說法//
你自己睇下性運轉運案都可以脫罪
全部都係討論呃金錢傷害事主心靈身體
大事大非唔會玩掛?
推推推
大家唔好吵喇,不理大家尊唔尊重宗教、信唔信都好,
首先,我不會供自己同朋友身分出來,
佢既身分都不會令你覺得見鬼是可信既事
有陰陽眼係無證書的,
不公開身分先可以保護到自己安全。
所以抱歉,有留言想我聯絡的手足
我都不會聯絡,因為我所知既係甘多

我地明知膠都出Post只有三個目的:
1. 轉達小朋友既提醒,8/9要小心(點解小朋友會有能力知,我答唔到)
2.睇下會唔會有失蹤人口可以對到,希望屋企人識既人會企出黎
3.搵有修行有能力人士救救被困的小朋友

不過我見大家都轉移晒重點就算多....
大家努力推行動post
大家都要平安,我地一個都不能再少了。
突然講嘢咁有文有路 係咪偷睇咗我#540嘅留言

利申支持性文轉運 但個官唔信 好傷心
會唔會係真係有人死
唔可以直線講 只能用呢個方式話畀大家知
你係唔係讀寫障礙 紅色會唔會易睇啲?
由始至終都叫唔信就出少句聲 理得人地信仰係乜
邊有逼你信
其實我一直都唔明點解D人要用emoji代替D字
令到幅圖假上加假
麻煩唔好推
好撚ON9
原來是咁
咁我想請教吓
有冇人試過用樓主嘅方法 去傳召證人
//但個官唔信//
案例係邊
定係你自己作?
講返第一點先:你get到佢想講係老母唔要佢好慘…我都有講過靈體通常只記得佢執著嘅野,無左人性好多生前嘅野唔會記得
你係點溝通到?可以同佢對答?咩名?住邊?
我係話通常只係感受到對答唔到,通常要用我上面講d方法先溝通到
Push
佢信就唔會判我輸啦
簽左
點解唔信就要出少句聲?你話依度討論區有言論自由架 你hi咗野就真啦 懵撚 1999

上面我係有講過我遇過靈體嘅經驗 我嘅經驗同大家唔同
但咁又點
依樣野係無得fc
係政治運動 係法律上係無用
唯一令成件事有用嘅動作係照住自己遇到嘅靈異野搵線索出黎fc係咪真
我唔再重覆講 因為你唔會明

由始至終我嘅concern係樓主齋po出黎 完全無佐證 (例如真係有依個人等等) 只會令到成件事膠化 因為有好多人諗都唔諗就傳開佢 武士刀件事有屎眼你睇

完 你明就明 唔明我都唔會再覆
你仲未明?
就係因為鬼神之說唔能夠證實有定無 RUMOR
因為無證據去證明 唔可以講係真 亦唔可以講係假
所以法庭根本唔係去討論鬼神之說嘅真確性
亦唔會去//用樓主嘅方法 去傳召證人//
而係去係討論呃金錢傷害事主心靈身體等等
因為有證據 可以證明真假是否對事主有財物/心靈身體傷害

你明未
可以check下學校出通告死左個兩個先
你自己都講咗 rumor
屌你 我都中咗伏 武士刀嗰單
因為先前警犬先講完鐳射筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞