核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
老子什麼鬼也不怕
唔好意思,想借位!
我忍唔著大家比傻閪打手帶風向
利申:我無陰陽眼,但樓主講d垃圾野完全唔可信

我聽左十幾年潘紹聰恐怖熱線+在線+有線怪談

我可以好肯定好肯定話比大家聽:

鬼魂無肉身,跟本無溝通能力嘅

有陰陽眼都只係睇到,溝通唔到的
就算道行再高深嘅師傅都係溝通唔到
就算去現場靈探嘅人都係溝通唔到。

想同靈界溝通得兩種方法:
1:招魂,引附近嘅靈體黎,係可以引指定嘅鬼嘅,但前提係你要知佢叫咩名

2.玩碟仙,但碟仙都只係招附近靈體,佢先可以透過紙上嘅字同人溝通但極危險,唔知靈界目的,而且佢唔會[url]知道得咁詳細:例如死左嘅手足咩名,住邊等,係問唔到的[/url]

3.比事主靈魂上身:例如問米,都要借個肉身,先有口講到野

咁平時師傅同陰陽眼做到咩?
佢地只能感受鬼魂情緒,表情好嬲,好悲哀,好迷茫唔知自己做乜咁,好奇等

如果鬼魂想主動同人溝通都要透過報夢仲要成功率低。有親人走過就知,先人都唔係個個隨便都報到夢

師傅平時點同鬼溝通?是非題例如:想唔想投胎,想唔想被超渡等等
問米都出埋黎
對到人名再信
真既推上蘋果啦
有少量資料 值得查證
點解咁多負評 我想講 尊重眾生係唔會亂作呢單野出黎 因為係人都知會有報應 你地唔信就唔好抵毀一個抱住比你地judge而笑既風險的post
唔好意思,想借位!
我忍唔著大家比傻閪打手帶風向
利申:我無陰陽眼,但樓主講d垃圾野完全唔可信

我聽左十幾年潘紹聰恐怖熱線+在線+有線怪談

我可以好肯定好肯定話比大家聽:

鬼魂無肉身,跟本無溝通能力嘅

有陰陽眼都只係睇到,溝通唔到的
就算道行再高深嘅師傅都係溝通唔到
就算去現場靈探嘅人都係溝通唔到。

想同靈界溝通得兩種方法:
1:招魂,引附近嘅靈體黎,係可以引指定嘅鬼嘅,但前提係你要知佢叫咩名

2.玩碟仙,但碟仙都只係招附近靈體,佢先可以透過紙上嘅字同人溝通但極危險,唔知靈界目的,而且佢唔會[url]知道得咁詳細:例如死左嘅手足咩名,住邊等,係問唔到的[/url]

3.比事主靈魂上身:例如問米,都要借個肉身,先有口講到野

咁平時師傅同陰陽眼做到咩?
佢地只能感受鬼魂情緒,表情好嬲,好悲哀,好迷茫唔知自己做乜咁,好奇等

如果鬼魂想主動同人溝通都要透過報夢仲要成功率低。有親人走過就知,先人都唔係個個隨便都報到夢

師傅平時點同鬼溝通?是非題例如:想唔想投胎,想唔想被超渡等等
報夢呢下嘢真
但至於係咪聽唔到呢樣嘢唔一定
屋企人有陰陽眼,細個半夜起身見過佢同空氣講嘢,不過佢都有提多數係報夢講嘢(佢唔想我地知,到大個左先講返出黎俾我地知)
咪臭係 耶撚又屌 佛系又屌 啲人尊重兩個字識唔識
真...
哦 但我覺得今次同幾個月前煙花廣告單野有得比
巴打介唔介意分享下經歷
求下你用良知幫幫手攞料好唔好🙏🏻?
P牌仔第一個POST就咁膠都咁多連登仔信
嬲還嬲 唔好嬲到智商驟降丫大佬
啱 證據就做唔到 但如果係真既話可以幫到手查
巴打見過d乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞