核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike

支持任何有機會搵出真相嘅做法
任何事物要保持開放態度先搵到結果
搵到的話可以試既就試
星期四朝早去左太子獻花 本來未fc話太子站係咪真係死人
心入面亦無唸太多關於太子站手足既事情
但獻完花個晚 發左個幾恐怖既夢
我比警察追 追追下見到有人運二條屍
嚇到醒左 直到星期五先流傳太子靈探
以今晚 我發夢係太子站 渣住一舊長方形物體 入面困左二個靈魂 個夢唔太記得

利申 無上過前線 無比警察追既經驗 但發夢比警察追 我份人好易feel到呢啲野 有時同"朋友仔"一齊係同一空間都唔驚
而家連呢啲都有人信
屌 P牌用埋靈體帶風向
今鋪一定可以成功擾亂大眾失焦喇
不推文回
佢用靈體鳩噏,班廢老藍絲信到十足十地鐵有厲鬼,以後仲有人搭
提防散水消息 前車之鑑話俾我地聽機場係安全到不得了
全部咩朋友post都要開電話開名
對住同路人有時真係唔係好想咁講...
但屌你老味唔好咁撚戇鳩得唔得...
我陰道眼睇到樓主係鬼
屌我都係太子果日之後發夢比防暴追
具體我睇到有人俾人打當時唔知死左
後來有人行過黎話有人死左仲唔係少數目
不過仲有夢埋少少嘢:
1. 件事總會爆出黎,因為夢到之後發生咩事(但一醒左啲片段都無啦,同埋唔一定準呀$
2. 啲人嘅屋企人未知佢地咁死
有啲嘢唔係完全聽到,但你會睇到某啲嘢就會有咁嘅意思浮出黎,好玄我都唔識講
呢啲嘢,講出黎我自己都覺得呃人,
只係同左屋企人同男朋友講
連登靈探
搞笑,大家信有神但唔信有鬼,連登大把popo,唔通身有屎,咁多留言起灑鋼
叫佢地報仇啲黑警ok?
我都有開眼 想幫手
無論點計都係加分
係咪都話"失焦"?
條條大路通羅馬 失咩焦?
九唔搭八

發覺啲人對 "失焦" "分化" "割蓆"
好似唔識點解
人噏佢又噏
都唔知係對家擾敵定真心膠
你本身有能力? 既然講左幾句,點解唔問清楚
唔好意思
點解而家啲人鐘意 諗 誤用做 唸
咩出處?
希望手足安息
真相不能夠遮掩一世

但你話感覺到
佢哋困咗喺度
好希望有能力嘅人幫到手足返屋企

睇左幾頁好撚鬼
唔係咁都信啊
仲咁多人話推左先
樓主p牌睇定d先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞