核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
依朵似蓮花喎⋯⋯
我都咁覺得
始終咁detail
反正冇方向咪試下囉
乜都唔好放過
但都係要有證據支持先得
希望有突破
得罪講句,作為一個無神論者,覺得op係on9,咪再推,通靈根本唔能夠做有效證據
我望住張相有種好唔舒服既感覺 我聽日會落太子feel下
爬都要爬對山

咁多個月黎大家俾你嘅體會係咁少嘅原來

聽日呀!冇人講呀 機場見
本身有陰陽眼 但未到好高強
見到牆個個位有個男仔 年齡唔知 黑色衫 帶左帽
烏低左身 對手放左係膝頭上面 個樣好驚咁
不過始終唔知張圖既真偽 唔知有冇人加工過
會出一出太子感受下
希望係炒車
on9 咁同藍絲有乜撚野分別 位唔撚係咁出架
召喚法科力量攻擊殺人兇手
頭七都唔係for我地見架啦
for佢地家人架嘛
見唔見到埋牛同馬先

同埋頭七計法唔係就咁數七日就當係
仲衝出黎柒?
你唔尊重人地信仰你嘅事 咁簡單尊重人地信仰都唔識
不如你收下皮出少句聲
屌你老母fake news
情況似當年lkf人踩人果張圖?
定send相俾Astro(?)睇下
乜都做下
我見到有一個好年青嘅後生男仔,口擘得好大神情極驚恐咁喊緊,灰色衫,腰骨彎得好怪。
識唔識分RUMOR同NEWS??

咁多科學家都證實唔到嘅野(RUMOR)
竟然你可以證實到係FAKE
因為你當時係現場?
唔係呀嘛
講真靈異嘅嘢要人哋信係好難
除非有親身經歷
但就算唔信都好
起碼手足講完會有個方向去查證
同埋會有個疑問想解開
繼而努力去搵佐證證明
我信
希望有水落石出嘅一日
Ching冷靜啲
人哋話膠化 係指樓主行為 唔係樓主信仰喎
我宜家唯一願望係樓主朋友可以平平安安咁 響自己個朵出嚟
你知啦 狗鐵咁多cam 警犬好快起到底
如果佢朋友仲唔快啲尋求民眾保護
好快就會比中共消失㗎啦
其實唔係唔做正經野,大家都話逼黨鐵交CCTV,咁今日都見黨鐵係完全唔理你啦
唔係話鬼神之說可以當真
而係如果真係最近有自殺案,又有年齡姓名相近嘅人
大家就會多一個資料係手
先有更多理據逼黨鐵拎CCTV

所以大家留意下最近自殺新聞,有無年齡性別姓名相近嘅人
身邊有係識d朋友個名差唔多,年齡相約,又好耐無聯絡嘅,可以say個hi
睇下有無多d資料搵到

唔好鬧交,自己人互相分化對件事有幫助咩?
信嘅就驗證下,唔信嘅睇完咪算囉
唔洗屌
我唔係唔尊重信仰
出黎柒果個係你

九唔搭八 郁啲唔鍾意就粗口爛舌 無撚家教

就係依幾日不斷有人出rumor出黎搞到啲人傳曬出去 搞到啲人亂咁講 6月開始嘅fc精神就係俾你地破壞曬

神怪野無得fc
你郁啲就po出黎又無實質佐證真係有搵到依個人eg.佢fb ig等等而依個人從幾時開始真係證實失咗蹤咁咪係核彈囉
但依家咁齋講壞影響有幾大你知唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞