核爆-我朋友剛在太子站同831死者鬼魂傾左計

1001 回覆
682 Like 1511 Dislike
我都係咁話,痴線乜都試下呀嘛,依家好似乞求佢俾片咁
不如自己主動做啲野
但係今日五點幾已經封站,你係幾時去嘅呢?
我信!
你係真on9 你理得人講乜?
討論區 有自由開post講乜
你自己唔信鬼魂說就鬧人膠化
你不如去鬧埋講風水個post?

你理得人地做乜 做好你自己啦 兄弟爬山 三個月啦仲管人地
反正我信了
係,太子站係猛,但無惡意唔理你地
無消息?
今日我係月台,心入面同有可能死左嘅手足講左幾句說話
一講完就突然有個好奇怪嘅感覺,冇聲嘅,我唔識形容,但好似有人回應佢知道啦咁
人地信仰黎架wo大佬
一堆人有信仰啦 一樣零科學 證實唔到
你理得人地?做好你自己先啦
今日香港社會:
鬼講人話,人講鬼話
大家冷靜d得唔得
對唔住 有d on9
但尊重你
恐怖組織都用咸片標題去做通訊,可能上面係有心人放水俾線索大家去查
目標:集齊 5% 股,動議引用權力及特權法要求港鐵公開 831 太子站 CCTV
所有 66 號股東快啲入嚟,唔係股東嘅幫手 forward 俾股東睇到為止
https://t.me/joinchat/B4urBxPPoM4nITg9kwtshQ
push
咪on9 啦... 咁同藍屁 有咩分別!?
屌...
火炭好細,屋苑唔多,如果係真唔難搵
我都見到
唔好意思,想借位!
我忍唔著大家比傻閪打手帶風向
利申:我無陰陽眼,但樓主講d垃圾野完全唔可信

我聽左十幾年潘紹聰恐怖熱線+在線+有線怪談

我可以好肯定好肯定話比大家聽:

鬼魂無肉身,跟本無溝通能力嘅

有陰陽眼都只係睇到,溝通唔到的
就算道行再高深嘅師傅都係溝通唔到
就算去現場靈探嘅人都係溝通唔到。

想同靈界溝通得兩種方法:
1:招魂,引附近嘅靈體黎,係可以引指定嘅鬼嘅,但前提係你要知佢叫咩名

2.玩碟仙,但碟仙都只係招附近靈體,佢先可以透過紙上嘅字同人溝通但極危險,唔知靈界目的,而且佢唔會[url]知道得咁詳細:例如死左嘅手足咩名,住邊等,係問唔到的[/url]

3.比事主靈魂上身:例如問米,都要借個肉身,先有口講到野

咁平時師傅同陰陽眼做到咩?
佢地只能感受鬼魂情緒,表情好嬲,好悲哀,好迷茫唔知自己做乜咁,好奇等

如果鬼魂想主動同人溝通都要透過報夢仲要成功率低。有親人走過就知,先人都唔係個個隨便都報到夢

師傅平時點同鬼溝通?是非題例如:想唔想投胎,想唔想被超渡等等
屌你老味弱智
洗唔洗搵埋動物傳心師?
係,火炭咁細真係有係唔難搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞