太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
未確定唔會整文宣去外國,如果抄車,第時好難會信我哋
push
你唔出黎實當你9up
呢個就假左d
有人死係好大機會 但唔係你朋友既親戚點點點你就要信
Poshhh
CLS 90°斷頸
手土
五毛有偷相扮人地 acc 嘅前科,如果op 唔俾link 一律當係鬼
pish
生要見人 死要見屍
果d 手足d 屋企人去晒邊 出黎講下都好呀
唔係禁晒聲嘛 如果係真自己仔女死左都甘心?
Sorry 借位

香港對林嘉欣所謂的“讓步”說“不”,繼續呼籲美國通過“香港人權與民主法案https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-say-no-carrie-lams-so-called-concessions-continue-call-us-pass-hk-human-rights-and-democracy-act
直接同外國宣傳,將事件同當年六四一樣,難以證實死亡人數,而官方就話冇。

有啲嘢,黑警公信力如中蟈,冇人會信佢地。
唔係少林龍爪手,就係九陰白骨爪
斷頸係因為而家 d 速龍好鍾意 下面張相咁綁人
push
[size=5]想移民的香港人,如果你們有證據在手,或有辨法找到證據,又或者警察艮心翻生,可唔可以去外國舉行記者會爆比傳媒知道真相,跟住、向美國或一些國家尋求政治庇護,有沒有人可以告訴大家這個是否可行?好讓証人不怕被秋後算帳呢?[/size=5]

希望可以替所有犧牲意思討回公道
咁嚴重嘅指控唔好亂咁傳出去外國
唔好當係連登咁用
一時又殮房一時又掟咗落街被自殺
一時一個一時三個一時六個愈吹愈大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞