太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
所以咪要cctv fc先而唔係「懷疑」囉
咁如果果D死者無咩朋友 毒L黎 又或者係自住 好少同人溝通 咁根本無見屋企人十日八日都唔會有人為意啦
政棍為左上位咩都做得出,同以前靚模為見報出咸濕寫真一樣,
斷頸即係點,頭身分離?定係好似拍戲咁,比人扭一野條頸?
Push
其實我就係運死人嗰架黃色黑箱車
放心自己人嚟
我博派嘅,當晚有咩想知問我

咀炮戰士 5大訴求,缺一不可
推!
一定要真相
依刻嘅文宣應該係寫返懷疑死左人
要求人道組織比壓力黨鐵公開CCTV

我地唔洗講死
我地係要求緊真相
我知大家對政府體制唔信任
講咩都唔信
其實已經好多醫護都澄清咗冇死人
你地唔信 fine
要講一定可以講到冇經醫護就死咗 所以醫護講都唔可信

下一步 再check cctv 如果冇死人 又可能有人出嚟陰謀論講冇影到嘅位死左人

你覺唔覺得有人帶緊去check 一樣無限loop嘅野?

你地要推就推啦 自己諗下
Push!!!! 細思極恐,太子站一定出左事。
仲差9840,幫幫手,要拖埋英國落水
光復香港, 我係香港人,唔係中國人
“中國單方面宣稱中英聯合聲明已經失效,為左維穩,我地要入再教育營打免費絕育針?”

用1分鐘嘅時間簽名,務求收集到10萬簽名將BNO平權議題推上我國國會
註: BNO平權後可傳俾97後

Postal Code 請填000000
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
屌大家上哂腦
朋友個朋友叫fc左?
屈人係黑警冇用架阿sir
撚唔知對家白色恐怖咩
你要幫手加幾多幾錢恐怖 就繼續啦
如果真係死人,我估已經無咗
所以大家真係小心求證
就算天佑無死人
831都已經嚴重過721
信嘅人真係要驗下智商
扭斷頸骨
旺角都封左其實,到底死左幾多人
理性處理831消息
https://lih.kg/1545062
按照大陸做法肯定秘密送上深圳處理,香港不留線索。(希望唔係真)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞