太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
咪就係,愈講愈當香港人白痴
我都知
但係佢地唔肯交都無計,除非向法庭申請.或者等受害者家屬出黎.
講真,假設件事係真有死人,但係無證據情況下,我地根本吹佢唔脹.
佢地一直話無無無,件事搞落去D人會覺得我地屈狗.
另外我唔知大家被仇恨沖昏頭腦定有班造謠GE人係到.
最近好多人是但拎D圖出黎就當真.
唔該真係做多少少資料搜集先
Pish
最快星期六港鐵就會del cctv,所以撞遮打集會都冇辦法了
個晚成班中國公安, 發癲跳舞都有
Pish
可以搵咗議員幫你地先
應該係真 依家太反常
推推推
啱啊 睇到一面倒過要fc fc真係好嬲
831係冇辦法fc到啊
依家就係再靠輿論壓力黎攞cctv先fc到
推!

又捉到popo
唔係咁相信有死過人。
所有野都係陰謀,想煽動多啲人做更激嘅行為而掩飾驚犬嘅濫權暴力。

如果死咗人,even一個都好,無可能um得咁實,又有黨鐵職員、救護、驚犬、消防,咁Q多人,是但一個唔小心爆咗邊個負責呀?咁大單野邊個食得起?唔通滅曬口呀?禁錮監視?你又當佢比人禁錮監視嘅人死架?全部無屋企人?無人又會覺得古怪?
牽涉咁多人風險咁大,如果真係有人死咗,寧願拿拿臨拎出黎,求期作個故仔話佢襲驚,驚犬自衛會唔會最好?然後驚犬又可以光明正大講風涼話同恥笑大家。

同埋咁多日點會無人爆料比記者呀,匿名都得嘅姐,你估人把口咁密咩?仲要有錢錢呢。

理智啲好無?
會員胡妮晶做咩改名
全世界5毛公司都有守則, 一轉新機手就要改名
有冇諗過其實 佢地家人都喺識報警,而黑警就答佢地會幫佢地「查」

我阿嫂老豆當年失蹤左,班狗都係咁,最後不了了之左
哇屌⋯⋯
講緊有冇人發現,唔係發現咗仲去搵狗。6個人 6個無都家人、朋友、同事、腦細發現失蹤???
唔好係真
可能比人打死的係政冷感普通街坊或帝制派支持者

屋企人更唔會懷疑popo殺左
無差別打人錯殺左其他popo仔女都有可能

同埋我研究過失蹤人口案,唔係個個唔見屋企人都扔名討論區叫人幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞