太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
咁真係唔會知佢地有冇發現,但唔排除發現左都唔知可以點做咁解。

你可以分享一下假如你朋友唔見左一星期,你會點推到比香港人知。
仆街黑警冇野做唔出,黑警聽天收,必碎屍萬段
自己查下失蹤人口組的人名
大部分姓名時事台no record

證明樓上9up唔見左就一定係討論區有人討論係流

判林鄭落地獄
光復香港秩序
若要人不知
第一 唔見朋友,個朋友最後同你有冇講過啲乜,有啲更知道係黨鐵烈車唔係返緊屋企就係要去一個目的地,同有啲人做前線會同好熟嘅朋友講聲。。最少有人要搵,要搵 連登一個尋人po都無??
而就算真係6個都無人理,咪請私家偵探去搵囉,但外人請邊有一丁點線索? 名又無 年紀又講唔出,叫人點搵。
最好笑就係…星期日/一傳一個有片睇到不醒人士嘅手足,但有片証明無事無死,到星期二又傳第二個人,之後星期三又傳三個打死,尋晚呢個po一個孖添 6個,咁不如一班車嘅乘客啦,死百幾人都唔肯公開cctv吖?
推到有證據為止
推啊屌
如果真係有6個人死於私刑斷頸
咁最少要有600隻狗死於斷頸
百倍奉還!
癲狗已經唔當我地係同類 同種
無必要當癲狗係人
屌都痴撚線,唔同意見就話係狗就話係五毛

無啦啦比人捉開po打錯字就係五毛,又有人個ac唔出po或者太耐冇出po就係空ac

好撚心啦,亦事講證據架,一句冇得fc/唔洗fc都知死咗人會唔會太撚偏激呀?

我地之所以多人信就係因為我地凡事講證據唔似班藍絲是但鳩噏,係唔係難fc難搵證據就唔洗查先?咁以後乜都唔洗fc啦,你要做臭自己個朵我都冇嘢好講

而家就係要狗鐵交cctv出嚟,佢肯交出嚟,大家可以知發生乜事,相反到時用晒所有方法佢都唔肯交出嚟咁死咗人嘅懷疑咪更加可信,咪間接證明身有屎囉

希望咪大家想人接納自己意見時亦都可以接納下其他人意見,一味亂屈毛屌自己友冇意義架
點都好 望炒車!!
推待 水落石出 Fuckin 2019 man
六月飛霜呢次
會員性感神秘人出過一個post
https://lihkg.com/thread/1487816/page/1
屌你晒話大波Madam正嘅人

係得大陸人會講屌你晒話,同講自由西一樣

死記香港人常用語再自創
洗唔洗何妖出黎認先肯定佢同721有關?

繼續要黨鐵交cctv無所謂,不過我賭啫都得一定銷毀咗

到時就算有隻狗出黎話殺咗人,係你眼中都唔覺係證據既啦
全 部人 去太子站 送花 英文文宣 哭喪搞大佢

不圍警署
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞