太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
我肯撚定放左Cctv你班撚樣又話Cctv都可以有疑點
最撚記得太子15歲仔單野 成班KWH醫護話無收過
你班撚樣反而屌鳩啲醫護封鎖消息收錯風
結果咪又證明咗你哋炒哂車
根本你地唔係為左搵事實 淨係想有人話你知真係死咗人 其他人講乜撚野都唔撚信
I meant police is assumed guilty unless it’s proven by CCTV
真係假到冇人信
未有真正fc 唔應該再討論
不如推下其他行動post 仲好
31 CCTV
831 CCTV
831 CCTV
831 CCTV
831 CCTV
----------------------------------------------------------------------------
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 今日就係手足頭七
依家號召各位巴打
今日9月6號1930集氣萬人太子站獻花
將《願榮光歸香港》獻俾手足

見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起

----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326

今晚8:31PM將國歌獻給太子死難者
https://lih.kg/1545416
Push
其實呢D同藍絲垃圾wtsapp有乜分別
認同 冇輿論就正正中佢下懷
咁手足永遠都唔會安息
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 今日就係手足頭七
依家號召各位巴打
今日9月6號1930集氣萬人太子站獻花
將《願榮光歸香港》獻俾手足

見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起

【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326

今晚8:31PM將國歌獻給太子死難者
https://lih.kg/1545416
咁多日比cctvb 拍套假片都夠
831 CCTV
唔該希望係炒車
push
原831太子真相
希望係炒車
我覺得似是中國大陸武警之類假扮香港警察行凶
咩情況
以警察今時今日態度,小小比示威者揩親,都放到大一大;觀星筆都可以吹到有實驗睇

如果警察真係無做過 (無打死人),根本佢可以大支野咁拎出證據,打你班人臉,奚落你地,話抗爭者故意散播謠言屈警方,仲可以宣揚傳媒係成日假新聞,屈傳媒唔可信,仲可以拎到更多藍C民心,集體打飛機

根本澄清好處,多過壞處,但佢唔做,係咪有痛腳呢? 定係PR係真咁廢,連我諗到o既謀略下一步,佢地都唔識加以利用?

我諗到一個方法,警察/政府根本可以證清無打死人黎辟謠
其實只要係活生生未死,一係在囚室、一係在醫院,點都可以活生生present出黎啩?
怕走犯咪在囚室set個cam加埋警員守住囉
最緊要有個活生生可以同傳媒互動到o既被傳已死的被捕人士,
Show埋佢張身份證 (有相)、護照 (有相)、網上日常生活照,比公眾睇到,真人同張相係一樣樣o既,證明係同一個人、同埋有即時互動對答

警察同政府有能力 present 個疑似已死o既被捕人士出黎辟謠架噃,公開Cam已經係一個方法,佢都唔肯做,即使係懶得做、不屑做定咩原因都好,市民就絕對可以有合理懷疑真係打死左人
FC Please
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞