太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
炒車LA好無...
不分化
唔理你信唔信個社區主任
總之生要見人死要見屍黨鐵交cctv!

佢本人都攞唔出證據 樓主你個標題就開到已證實咁
唔撚係分化,你都知要拎証據,就唔好人話死6件你又話死6件,我甚至懷疑傳呢d未經証實嘅消息出黎嘅人係咩居心,我地要嘅係真相,唔係未經証實嘅消息開po後話係就係,我甚至感覺到大家應該要有獨立思考,炒得多車只有令呢個運動越黎越無公信力,你覺得呢d傳言有幫助?或者你標題,內文加上懷疑疑似或未經証實都好,咁樣先會令大家多d思考求証,多d諗辦法,而唔係誤導人又炒車

希望炒車
岩 不過你個標題開得太衰 唔推
呢d位唔交cctv其實好打擊政權管治合法性
中共係利益導向,唯一理由係影到的野一公開仲死

即場行私刑,捉住人條頸撞埋牆
影到有人重傷同個樣,但已打死交唔到人
同你講聲sorry 開得唔好
總之推到有cctv
佢戴晒頭盔反而可信過d 流流地既fact check
好L過份
等fc!!!
有人阻止就係有問題,我情願這件事炒車,最多道歉,警察+黨鐵的種種行為跡象顯示一定有死人,

除非把知情人士全部殺光,包括醫護人員,否則將來一定會有真相,但就已經淡忘了,香港人要替亡者討回公道
民主黨嫁喎?造謠會唔會好大穫?秋後算賬會唔會累左個黨?
我寧願被殺果個係我(如果真係死咗人嘅話)
的確開得唔好 同大家講聲sorry
繼續推返cctv
有個鬼拍後尾枕
我唸到一個方法, 假設知情者被監視或者禁聲

警察仲夠唔夠膽行必?
https://lih.kg/1544967
未fc唔好辭黎,依家都係人講完全冇一個有力嘅證據
好撚擔心 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞