太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
佢之後有補充 佢意思係我開post字眼用得唔好 誤導左人 佢唔係想分化嘅我諗 大家追post還追post 當係線索咁處理就ok 依家首要嘅事係推到有cctv
得個各咋,點撚知係咪同名同姓呀?仲有而家d狗都唔會再保護香港人啦,呢度有3成係卧底又有幾奇呢
求唔好係真
死一個人,六個人都係性命,不是一件件計
我都想係炒車好過事實
冇cctv我當真 黑警記者會咁鍾意用片黎做證據 今次個個指向你 竟然冇片 仲要cctv肯定錄哂
知架,卧底仆街來
可唔可以試下問米?
問唔到就最好
問到詳情再做嘢
做抗爭者唔可以單拖吾比家人知道有去發夢,請問做抗爭者洗唔洗登報打鑼打鼓通知街坊,去埋警署登記好晤好
完全正確想法,呢度好多假狗
我好嬲,所以一定要回,唔可以沉
係呀?有咁多呀?你仲唔收工?
ot?咪膠啦,我相信大家都有思想,如果叫大家理智分析就係分化,咁呢場運動遲早比你呢d人攪撚死,如果有腦都唔用,咁不如叫情緒革命啦,而家唔係細路仔玩泥沙
希望炒車
好多人都信當晚有出事,但最近真係好多呢d “街坊既朋友” “朋友既朋友”爆料,推到上熱門既大把,會除咗憤怒加倍,推黎無幫助,更加唔好利用黎做文宣,可能最後真係有義士犧牲咗,但細節唔同都會被人當做假,我地試過令cnn炒車,仲有今日單褲袋藏武士刀。
義士不是condom,但我地嬲得黎都要保持理智,不如去推返d尋人post同推港鐵嘔返cctv出黎,我地仲有一連串既行動post沉曬水添阿!
應該咁樣講,黑警話冇死人咪俾證據唔好淨係鳩up囉

黨鐵CCTV,送院人士名單,被捕人士名單,同埋新聞被壓頸人士資料冇都冇,叫我相信冇死人?
一日未有證據證人大家都應該冷靜思考 唔好亂信謠言
唔係一句fced就代表一定係真既
無事無幹會怕交出CCTV? 想下啦
所以大家要小心這裡有狗
好彩仲有好多人清醒,扮卧底扮到出神入化,但破漏百出
見到你連續覆左十幾個cm
不過我自己都覺得樓上幾位巴打講嘅野比較有道理
我開post字眼用得唔好 誤導左人
大家主力推返cctv同其他文宣啦
呢個post最多比人當係線索/參考
咁你有冇家人、朋友、同事?
無人識你?你FB、IG唔出po,TG 、wts你無回覆1星期…都無人理你?
炒唔炒車日後自然會知
呢一刻最緊要煲大佢迫逼班仆街回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞