太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
你收撚皮啦屈撚夠未
屌你,佢都話肥fc,根本唔知真定假,佢梗係唔想散發陰謀論咁。

其實你咩居心,你夠可以話自己係睇人ig story出黎話都得啦,係要連人地ig都貼,仲耍話人地係幫兇,真係恐撚怖
今日唔講
總有一日會爆到出嚟
Pish
有誇張嘅假新聞傳出嚟為咗掩蓋真相?
未fc睇定啲
假 fake new
其實愈傳愈難眼都嘥鳩氣,我明想黨鐵交出CCTV片啫,但係傳得都要有個譜啊,一早要傳就應該請個做編劇嘅寫段情節嚟傳啦…
早初傳話打到無晒知覺嘅一位手足,但傳佢死之後就有一條CCTVB片証明佢無死,仲唔死心…唔死心就請個編劇啦…果堆花牆嘅錢夠請一個編劇寫一段劇情啦。個故仔寫到似曾曾先有效果架麻
你做乜嘢

呢位手足本身係我地乃po啲活躍會員,出過嚟飯聚,係其他po都好落力屌好落力宣傳喎,又係tg gp派飯卷比人,開啲po又冇帶風向,你咩居心呀?想玩分化?
on9就算死6個都唔會一樣死法啦 連登仔冇撚腦
係咪架 唔好嚇我啦 要831cctv 家屬又好在場人士都好 快啲搵律師啦然後先可以攞cctv架 咁先唔會del片
Push
推!!!!!!
條撚樣都痴撚線我打錯字都屈毛
何妖至少搵到條片見佢係現場同白衫人握手先,但事後搵唔到實質證據鋤死佢又係真嘅,但至少全世界見到條片先令全城真正震怒先,而家狗鐵死人呢單好多人內心係唔相信,因為真係乜都冇得睇下

同埋如果有狗出嚟認殺人我會當係證據囉
希望係炒車!
但搵真相既行動唔可以停呀!
唔好睇到香港sdu咁好,呢班餓左咁耐又殺得性起嘅獵犬會做啲咩泯滅人性嘅事真係冇人知。
Fact check呀
再吹大d

搵埋另一個會員認係條友姑媽,認埋係原居民lor
Post ad locally to find their family or friends and encourage them to step forward to call a confidential phone number....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞