太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
Dllm, 你地個良知去撚左邊呀
Push
Push
最希望炒車既一次
一個朋友/家屬都唔出聲?
做殮房定法醫呀
我始終唔相信班狗殺左人會放入殮房
唔知係唔係就一定要當係,叫價要夠高,解釋權喺對方,佢要人相信無死人就攞證據出嚟,說服市民警察唔係殺人疑犯
炒車都唔緊要,首要攞到cctv

當左係有人死咁處理先
犬一定屈佢扮野訓覺。。
唔通大叫:“唔好死”咩
係咪又唔計FC
其實點先當FC咗今次太子單野
有時我都唔太明 要點先算FC到
就算睇完帶都可以有好多地方話未死 無死 乜乜乜
tui !!!
6個會唔會吹左大
Pish

👉🏻中英聯合聲明的謬誤

若果一件物件是從來未曾擁有過,拿到手上是談不上「恢復」及「收回」的。同樣道理,1997年前中華人民共和國從來未曾對香港行使過主權,如何談得上「恢復行使主權」?中華人民共和國的漢族(即「中國人民」)從來也沒有擁有過香港,試問又如何「收回」香港?

因此,中華人民共和國取得香港的土地應該形容為「兼併」或「呑併」。

———————————————

👉🏻不平等條約無效論是謊言

如兩國以和平條約(Peace Treaty)終止戰爭,而某些領土由一國割讓予另一國,則在國際法中亦被視為透過割讓(Cession)而取得主權。過去的國際法觀點認為,以戰爭解決國與國之間的爭議屬國家的權利,而「和平條約」的作用是令交戰雙方以某些條款(包括部份領土的轉讓)為代價以終止戰爭。因此,按照「時空性原則」,1842年及1860年割讓香港島及九龍半島均符合當時的國際法。

國際法中,領土的轉讓只有是否合法,而沒有平等不平等。

在中華人民共和國成為國家之前,英國已經從清帝國手中符合國際法地取得香港的主權。另一方面,中華人民共和國亦從來沒有繼承過清帝國的仼何權益。因此,《中英聯合聲明》中所謂「對香港恢復行使主權」的「恢復」根本無從談起,並且只是一個猜想。

知情不報者 你地都係半個兇手!
你唯一可以做就係站出黎 講個真相比全香港市民聽! ! 還死者一個清白!

肛犬:

別再喱係電視後面,敢就走出黎攞出CCTV之類証據黎証明831冇人死冇人重傷囉仆街共狗!!!

必問:

有幾倍OT收,係咪仲要"好合理要屌埋女示者"咁辛苦???

民主訴求,缺一不可;

以眼還眼,鷹犬全鎖;

有錯企定,即決勿拖!

民主斬件,仲當我傻!

屌你老母,未贏收科?

除非你係個班那埋護照旁身嘅扮民霸權,永續利益獨賣囉!!!
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞