太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
無風唔會起浪嘅
希望係炒車...
話比我知係炒車
另外提提大家聽日袋底見
推。
個問題係喺個「掣」到呀
https://www.facebook.com/watch/?v=1248782428575677
護你老母臭閪咩
講緊你班撚樣乜撚fake news都推一餐呀
撚唔知多疑點咩 咁係咪多疑點就要乜鳩都唔撚柒用腦就推咗先呀
依家大撚把人屌柒你班柒頭變到無腦廢老藍絲咁
畀人講中就淨係識係度話人幫手淡化話人護主
唔諗下自己幾撚on9 你以為乜都推一餐就會推到個事實出黎呀? 膠化哂成個運動
希望炒車
8.31 9.1CCTV
要求交出8.31同9.1全線所有CCTV
唔只太子站
其他站都好緊要

還原真相 今晚太子見
推爆佢!
呢單野一撚定假

強調先:絕對唔係話冇死人,係剩係講呢個post

首先,我有醫護背景。全部醫護都話唔知,HA secrets都話查過。集會果班醫護係[[一定唔知有咁嘅事]]。

屌諗下啦,咁撚大件事,正常有良知嘅人冇左份工都會爆出去啦,咁多醫護知會冇一個人爆?

跟著。你係曱甴殺左人會送去醫院殮房比醫護知?咪撚玩啦
毁屍滅跡/送上蝗国就有可能

最後,係殮房做,唔係法醫,邊有可能一睇就知死因係斷頸死?
你估真係C1-C7斷開曬軟曬?我諗要做手術先做到

斷頸咁多原因,仲要講得出係「從後90度拗斷」
咪撚玩啦,法醫唔做解剖都落唔到咁嘅結論啊

最後,好多現場證據都話曱甴唔小心打死人
班曱甴固然冇人性,但會唔會特登殺人?明知手尾長又要做好多野遮著件事??

結論:可能有死人,但呢件一撚定係假
屌我講多句,以前做過PT民政署,社區主任係雞撚到仆街,時薪好似唔夠60
阿豬阿狗都做得
Yes 依件講得Over 左
一樣資料都無比
真係好撚唔想係真
Push
https://lihkg.com/thread/1330151/page/1

你條友仲勁
曾開POST '大家入來了解下楊岳楊嘅域外法權草案'

連藍絲都唔會講錯AY姓名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞