太子站一共有6人死 全部死於斷頸

1308 回覆
4607 Like 175 Dislike
想問你出的post屌你晒話大波Madam正嘅人

咩叫屌你晒話, 扮香港人?
希望係炒車
一定係流料 一定會炒車
我夠膽講呢單死6件係堅 應該勇武人數激增 因為再冇任何理由去做和理非

希望係炒車 炒撚到應一應
連登已經係一個任意散怖消息
又唔駛理真定假嘅地方
勁撚過紅媒百倍
呢d消息累撚左連登
仲成日令自己手足係藍絲屋企人面前膠左
屌你老味,無撚得救
CCTV
如果係真,其實佢哋啲家人都未必以為失蹤同太子站事件有關,可能以為一般失蹤。加上家人未必有上連登或者唔知失蹤者當日撘車途徑太子站,所以可能要利用連儂牆呼籲留意到有熟悉嘅人失蹤嘅人士揾泛民議員幫手,因為只剩下佢哋幫到。
唔洗分化啦
生要見人 死要見屍 黨鐵立即交cctv
6位 無家人無朋友無同事?
Push
鳩up一句 無證無據就信到十足
死一兩件都有可能
死6個真心覺得吹大左
果6個人無家人朋友架?
用下腦
突然間有咁多人咁樣人間蒸發左 香港咁細咁多人 點瞞得住
打錯字唔得?扮你老母咩,想屈毛?
CCTV
太子封閘唔比救護入,唔比記者入,仲有咩可以解釋,仲要咩證據
夜晚臨訓睇心情好差
希望係炒車
屌你晒話同自由閪一樣

大陸5毛應該有本野係講香港人常用語法, 但9流流無學足次次出事
如果831真係死咗人 今日係頭7
迫港鐵交cctv可以 但唔係未有cctv就傳埋d流料
要作一個唔存在既人失蹤有幾難
我朋友陳家傑個日打比我話去緊太子 之後就冇曬消息 佢電話61235436 身分證 y355456(5). 請廣傳
今日有人po過佢地全名 但比連仔del左post
對家仲整左張好撚假對話圖話搵返其中一個失蹤人士
https://lihkg.com/profile/299510

大家睇,呢條友假acc
咁朋友或同事點都會有單聲講低
Cctv都可以係假。生要見人死要見屍
中國人最重視既死要全屍,如果班黑警/公安夠膽棄屍、分解。真香港人要答應手足 會日日咒罵、黑警/公安下一代 下下代!!!呢個係佢地作落黎既惡。

法證既 法醫既 你地要好好記清楚點解會想入行。唔係為死得不明不白既受害者發聲咩!!!!!

唔想係真、但一定要查真!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞