進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
點解唔可以有腹肌 假假地都係個士兵嚟
咪係
連阿爾敏都有腹肌喇
佢覆我果句, 呢一幕好似係動畫加(唔太肯定)

正路就係牆王黎, 但進巨點解睇到始祖記憶

如果老豆去偷窺牆王, 咁無野好講 又者可能係動畫出錯都唔奇

被你問一問
我都唔知條女係邊個

真係同女新兵9成似
應該叛軍同艾侖有接觸但未交待
仲要佔咁大格好似好重要
呢幕係艾倫睇?艾倫入面都有始祖巨 睇到唔出奇喎
lm
好想知艾輪到底想用始袓巨人之力做乜

搞到佢老豆都嚇一跳
仲要叫吉克阻止佢
我覺得艾輪會再復活

因為佢會成功用始袓之力做到佢想做的事

而呢件事係大到
成個世或者界成個故事會完
咁個故事都完左
唔復活都得啦
我覺得艾輪會再復活

因為佢會成功用始袓之力做到佢想做的事

而呢件事係大到
成個世或者界成個故事會完
咁個故事都完左
唔復活都得啦
係呀 英文版個牌仔正正就喺幅牆隔離個角落
有時佢會喺畫與畫之間留白show啲quote
認真探討劇情嘅讀者去呢個展應該都幾有體會

羨慕巴打有得去
個展有冇咩深刻體會?

進巨睇嚟真係多年來無被馬萊人控制
呢個應該係英國嗰個展?
因為日本嗰個展係咁㗎

英文嗰張解說係喺日本東京嗰場見過,張英文解說放喺角落頭
係呀 英文版個牌仔正正就喺幅牆隔離個角落
有時佢會喺畫與畫之間留白show啲quote
認真探討劇情嘅讀者去呢個展應該都幾有體會

[img]https://na.cx/i/94DPpub.jpg[img]
[img]https://na.cx/i/OwyWOW8.jpg[img]
[img]https://na.cx/i/a530wav.jpg[img]

哇屌
呢兩張有心機整
正到
艾倫老豆巨人素人都輕鬆由海邊到牆,3 人組要輪班,輪班失敗死下死先到牆邊
嗰班𡃁仔黎

老豆可能係艾倫帶路嘅呢
細路入城呢點之前好似有討論過

格利莎真係全撚到仆街
乜撚都一條友搞掂

要解釋可能係:
上一代進巨教路,佢話過我仲有好多野未同你講
仲俾格里沙串返佢,點解你唔一早同我講
同埋上一代進巨有同巨人科學組織接觸
應該教佢點避同打後頸弱點

膠up下
醫生有返咁上下智力
運氣值又高,例:城門撞到基斯
如果佢撞唔到基斯要點入去
每個月先出一次牆 咁都可以撞得正
門口大叫瓜
或者牆上有駐兵團打掃大炮個陣跳同揮手 吸引注意瓜
老豆早成廿年入牆
話唔定當時冇咁多無腦巨人
3 人組軍人底點都應該比較熟巨人特徵

除非老豆真係透過進巨能力拎到好多情報,例如地圖,光頭都話遇到老豆果時異常地無巨人係附近一帶

同埋馬來唔直接殺左 d 人反而大費人力物力送 d 人去樂園,有乜好處
送樂園好似係for軍事力量 限制島人活動
如果城牆之王改變主義反攻,咁咪多左好多垢巨人可以用 ?
似威嚇多啲
呢一點

106話漫畫大約第十頁 伊雷娜有講

放巨人入島係困住島民
點知無垢巨人令攻島有困難
變相捉蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞