進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
同埋以前d進巨,冇得店王族+始祖,入唔到座標玩睇過去,咁以前d進巨係咪冇得改過去,只可以睇未來?
有冇人諗過 最終話BB係轉生 嘅 新進巨
艾撚係由而家(過去) 穿梭到未來同個BB講 我搞撚掂晒 你自由喇
似乎係呢4年艾撚返去以前同佢講
艾撚睇到原本結局 條女同hehe會死
我反而覺得艾倫係想攞晒九大巨人 ,改變未來/世界,唔再有巨人樣嘢,真正嘅自由
要達成真正既自由 巨人應該唔再存在先得
食阿明?
之前梟同老豆都講過一句話要救米卡莎同阿爾敏
應該唔會真係食啊明掛
連登抗爭聖典
臬似係睇到下任繼承者格里莎講呢番說話既記憶先咁講,艾倫透過道路同臬講呢句其實作用唔大,加上艾倫唯一一次穿越過去得影響格里莎呢次,佢唔似得閒到穿越多幾百年逐個宿主去洗腦,當中咁多記憶枝節要處理,同埋都唔會咁多機會比佢接觸到皇家血統既智巨進入道路,今次只係唯一一次
要救阿明 唔可以食偽娘及要廢佐巨人之力

咁巨人之力源頭 尤彌爾

咁搞掂尤彌爾未可以囉
好似明
但又好似唔明
諗起幾年前啲人話進巨自從話巨人係由人變就爛到仆街
唔覺得好諷刺?
因為想要自由
所以就要比「自由」嘅條件所束縛⋯⋯
咁先去到自由
阿媽比巨人食,箂納佢地爆牆等
突然覺得阿明嗰句自由的奴隸好應
係咪本傳之前仲有一個時空係艾撚無睇過記憶直到某啲意外接觸到王血解鎖左記憶然後再係本傳呢到左右前人嘅行動行到呢一步
佢睇到未來咁佢應該知戰鎚弱點唔o係後頸同埋要用波仔開罐頭, 但佢果陣完全唔知要邊打邊留意
同吉克講嘅吻合,即係佢睇到部分,唔會知道全部,艾倫知自己會入到坐標但唔知控制唔到Ymir
如果艾撚係 boss 就
乜唔係繼承進擊先開始受操控咩
其實吉克而家係點諗

喺臨夠鐘之前先知道原來老竇始終冇遺棄過佢
呢套究竟幾時先可以完......
佢日本個展有最終話嘅聲, 都係好多慘叫聲同戰火聲。
之後就會有d 樹嘅風聲,好荒涼咁
攞哂九大巨, 艾倫死果刻自然會傳比下一個族人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞