進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
我都有咁既感覺

爆頭個集
褲長度,騎馬個D疑似BUG

之前網上 爆頭個集 (唔記得邊度睇返嚟)
創哥本身諗好點寫
但又覺得咁樣劇情太簡單
之後改左
唔知係咪咁,搞到好炆交稿

但我都信創哥
巨人就算爛尾,個人覺得都好撚神
https://youtu.be/w8uucypcwjA
係編輯講嘅
話本身係最尾有啲唔同
我估道就點都要入 但未必係爆頭 同加比開槍個下我一直都覺得好詭
等睇現實要點駁返艾倫個頭
艾撚就算摸左女王手仔劇透左都無咩野
開發土地個陣同104期都好融洽
真係要等諫山交待返點解一意弧行

呢家我感覺係睇緊馬萊第一話咁一頭霧水
之後等緊解話個種震撼來臨
原來係真
創哥又改
希望巨人完左佢會透露下原本既結局係點

一齊等解話啦
其實都唔係 個陣都開始睇得出佢聽到阿明啲左膠發言西晒臉不過仲未走火入魔
我估係好似上面巴打講咁 問Sasha遺言係想check記憶
咁之前應該已經中左好多次記憶 sasha係決定性嘅一次
第一次中記憶唔知關唔關女王大肚事
由一開始唔接受大肚 到之後主動慫恿大肚
受艾倫影響
雖然係偶然,但點解好似香港有大事發生,巨人都會出嚟指點迷津咁
艾倫:屌佢係公屋仔公屋仔公屋仔,引起罵戰唔好俾人估故仔估故仔估故仔
巨人一直都無變,變嘅只係香港
阿哥想eldian絕育
再加一定既軍力震懾力
令而家既巨人族唔受敵人進攻可以慢慢老死
係咪?

咁艾倫係想點?
希望有巨人軍隊保衛家園 擊敗敵人?
我比較擔心佢完唔完得切
之前又話就嚟完嘅
愈睇愈似香港
或者我咁講
係香港愈來愈似牆内人
我相信你學隻惡魔噉樣擺隻手,再俾其他人由呢個角度望你,你隻手指公都會被你手掌遮住嘅
你睇清楚啲
摸完手仔,艾撚見到咁多畫面(進巨記憶)
正常人都唔會第一時間信晒啦

看海 係艾撚第一次證實老豆記憶

之後係無交代過,艾撚會再搵其他野驗證都唔出奇,或者搵女神瘋狂摸手睇片
想問係邊到睇返嚟?

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞