進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
佢唔係即時影響佢老豆
而係艾倫知佢老豆見到未來既佢
所以艾倫對空氣(扮對住格里沙)講野都會照俾佢聽到
咁老豆冇理由到依刻先到吉克
佢一早可以偷睇艾倫偷睇自己記憶從而睇到依一幕
諫山真係鑊鑊新鮮鑊鑊甘
反擊「(145代)王」自以為是的正義
ok
艾倫只係睇到進巨繼承者既未來
屌你痴撚線嫁
但對過去既人黎講係唔會有時間差,睇到就一早睇到
唔通艾倫令老豆死前先睇到自己某段記憶
講得好就神
解唔通就bug
今集艾倫慫恿格里莎殺雷斯全家奇怪在同吉克接觸超越時間進入過去既記憶之後,再由當刻既艾倫刺激格里莎起殺機而唔係當刻既艾倫同吉克見證住未來既艾倫挑動格里莎情緒
即係大前提要當刻既艾倫郁手,由佢入左路開始就要同吉克接觸再返去過去慫恿格里莎滅族先可以產生而家呢個未來,如果唔咁做成個時空可能會消失,但艾倫上集已經想BYPASS呢步直接叫始祖YMIR借力量發動地嗚,但劇情去到而家改變過去呢幕個過程就係艾倫見自己就算摸完吉克都用唔到始祖之力,之後被迫同吉克見證過去,睇完回到現實又估唔到自己會比吉克鎖住,雖然下集點都實阻到YMIR前進再依照佢既劇本前進,不過艾倫遇著呢啲濕滯野都仲扮到好突然真係冇得唔讚佢世界級影帝
對作者100%信心
話時話

點解艾撚掂女王手仔個陣
女王無記憶勾起?
之前地底同羅德一齊掂艾撚都有
留意今集艾撚望三笠嘅眼神
好撚癲
邊個再話爛尾唔該一巴巴咁同我車埋去
就黎解開伏筆 要收官喇
btw點解要阻止艾撚計劃?

100話全世界同艾族宣戰
就算艾撚唔潛入,都會打仗

而阿明既溝通PLAN事實上唔得
因為艾族人被認定惡魔,例如曹長,+BIG
科技又唔夠快

人地同你開波
用地鳴自保都係迫不得已

如果真係咁,點解阻止艾侖?有比地鳴更可怕既結局?
分開睇成日忘記晒d人,遲d一次過睇
地嗚結局 假設艾倫殺晒全世界 唔代表以後就充滿和平與愛
好可能同歷史一樣 , 擁有8大巨人家族 會再內鬥

但安樂死計劃 8大巨人+所有艾族死晒之後 ,馬莢唔可以濫用巨人 逼害全世界既人
睇落冇 攬炒結局咁慘
艾倫同弗麗達好撚似樣
吉克望住艾撚個樣好似講緊(你條癡線佬)咁

到底另一把聲係艾撚定其他人?
艾倫一直冇睇到下任記憶,似係冇下一任喎

另外給2千年後的你,係咪第一任進巨對艾倫講,因為記憶可以一代一代咁睇到最後果代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞