進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
食晒其他巨人,最後俾阿明食
呢集令我諗起有套戲big fish. 有個巫婆可以話你知你會點死,個個細路都唔敢睇,得主角敢睇,佢話如果我知道我點死,我就知道我做其他所有野都唔會死。感覺艾倫變到咁癲都有關
呢度畫得唔好 睇番動畫第三季part2第8集 呢幕佢有畫5隻手指㗎
諗諗下,進擊會唔會有其他能力?
之前鎧同顎接觸會閃過記憶,都應該係進擊嘅能力?
想問作者有冇提過大概仲會連載幾多回?
剩係知而家呢個好似係最後一個arc
第1任進巨睇到第2任少少記憶
咁第2任又睇到第3任少少記憶
咁樣一路推
咁第一任睇到2000後艾撚依一下記憶,最後留左依副畫落黎都唔係話無可能
之於老豆點解睇到吉克?
係因為老豆可以睇到艾撚記憶,而艾撚記憶=艾撚同吉克一齊睇緊老豆記憶
所以老豆知道吉克都係現場同企果個位,所以可以行過去抱住(但實際上老豆係見唔到同摸唔到吉克)

我打到我自己都唔知自己up wt 9
屌那星
睇人地去巨人原畫展report

畫展話進巨從來無被馬萊人得到過
有冇巴打睇左個展係咪真?
創哥話預計下年內會完
between出左東立
格里沙話佢睇唔到破牆老婆係咪安全

即係進巨未必睇到全部未來
睇完未來再去行動改變先有睇未來既價值, 依家個進巨既能力係睇到100%會發生既未來咩
你啱
只可以等作者解, 但之前都艾倫都講過如果進行得順利可以食到戰鎚, 末來應該唔係百份百

情況只係類似, 所以勾起左啲聯想
屌你老母劇透撚
艾倫話佢走後門,即係經格里莎既記憶睇到下任(自己)未來既景像,係可以用呢一招睇返自己既未來真係癲撚到
其實睇番第一集動畫,艾倫個夢係detail 過漫畫,有破牆同啊媽準備比人食,其實計番時間

有冇可能老豆睇到未來艾倫比佢睇既嗰段個記憶既同時就係細個艾倫一開始發夢既時候

而家老豆睇既野就係細個艾倫既夢境
都係尖耳
好似話同第4季動畫同步完結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞