進擊的巨人121

615 回覆
106 Like 4 Dislike
最後一集嘅聲音有無link聽返?
暫時無

有d感觸
你果時係喺日本聽?有無得形容下
唔係左膠end咩
艾撚同個BB講你係自由了
唔係 有人流出左
果個係漫畫最後一格
內容係咩
巨人展有一個叫音 嘅房 講左唔比流出
戰火紛飛 但係疑似有人叫艾撚嘅名
可能嗰b係戰火生存度
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=4459793
如果係講緊呢個既話
唔代表個結局攬炒姐
巨人一集好長 可以係失敗左>去輪回和平結局
不過純粹9up討論啦,我個人觀點姐
間接描寫 左咁多 和平論 點睇都係咁行
都好大機會係
唔好好似天龍八部嘅喬峰被人夾係中間自殺就好
屌你老母忍左一個月已經就痴線
睇埋今集劇情真係痴撚線
又要等一個月呀屌你老母
https://www.ptt.cc/bbs/Isayama/M.1562441040.A.6A0.html
https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=Px2bte6CbL8

係覺得 如果最尾一格係 寫抱住BB講你係自由既
但攬炒結局 唔太符合呢格....

諗起呢幕
創山講過唔會輪迴
就咁睇
依家行緊既係整定路線
但我覺得之後會行改變路線
作者話 唔會輪迴論 聽過好多次
但我想問下 source 係邊
話咩訪問有時又話咩動畫荒木監督講

艾倫係反擊王?
最保守既走向應該係冚球鏟
用地鳴殺晒牆外既人之後解放始祖

咁樣符合

1. 艾主席看海時反問,殺晒海既另一邊就自由

2. 老豆連殺王族都落唔到手,見到主席玩到咁,所以話好恐怖

3. 艾撚始終無變,為左保護同伴

但我都認同會反cup左膠end,始終有阿明.....
咁唯有等諫山創整個解法
要解千年的民族鬥爭
啲伏筆埋到我仲讀緊中學

根本由開始畫 第一話 “致二千年後的你” 就已經用佐寒蟬嗚泣之時個套入去
肯定唔會

艾倫至少唔會俾 三個人死 女王 笠笠笠 偽娘

而艾倫係今個平行世界一定可以阻止到吉克 絕育計劃 因為之前某一話 佢見到女王成功生育下一代

咁代表啲乜?唔駛畫出腸啦

而下一代個個嬰兒係邊個(估下係邊個)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞