[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
雖然好想炒車
但心入面覺得呢件事係真嘅機會好大
推!!!!
直接目擊真相既人(站內消防同救護):

- 立即錄低你所見所知 交比最信任既人(唔可以係家人) 同佢講當你日後遇害時叫佢公開
- 寫定遺書講明你點都唔會自殺
- 盡快搵美國/其他西方國家領事
- 出入時自己留意下有冇人跟你

你地處境好危險,呢件事牽涉到中國響香港出動解放軍,你自己企響中共立場睇,自己諗下佢會唔會比機會呢件事曝光,諗下佢如果想確保唔比呢件事曝光會點做,你就知你同屋企人有幾危險。政府肯定會哄你唔出聲就冇事,但你自己諗下,而家無論警察定政府都保唔到你,亦唔會保你,唯一可以救你既,係搵西方國家領事尋求政治疪護,同時盡快公開呢件事,當呢件事公開左,響公眾注視下,你地先會相對安全。

至於當時響現場既同路人或者同車既普通市民:

- 立即聯絡義務律師 得你地先迫到法庭令黨鐵公開cctv
- 諗下過去兩三個月咁多位手足 你地既幫手可能可以令事件真相浮面
- 如果猶豫緊或者驚被告既話 先聯絡左律師再考慮 佢地會比專業意見你地

爭分奪秒 行動要快 請share開去!
直接目擊真相既人(站內消防同救護):

- 立即錄低你所見所知 交比最信任既人(唔可以係家人) 同佢講當你日後遇害時叫佢公開
- 寫定遺書講明你點都唔會自殺
- 盡快搵美國/其他西方國家領事
- 出入時自己留意下有冇人跟你

你地處境好危險,呢件事牽涉到中國響香港出動解放軍,你自己企響中共立場睇,自己諗下佢會唔會比機會呢件事曝光,諗下佢如果想確保唔比呢件事曝光會點做,你就知你同屋企人有幾危險。政府肯定會哄你唔出聲就冇事,但你自己諗下,而家無論警察定政府都保唔到你,亦唔會保你,唯一可以救你既,係搵西方國家領事尋求政治疪護,同時盡快公開呢件事,當呢件事公開左,響公眾注視下,你地先會相對安全。

至於當時響現場既同路人或者同車既普通市民:

- 立即聯絡義務律師 得你地先迫到法庭令黨鐵公開cctv
- 諗下過去兩三個月咁多位手足 你地既幫手可能可以令事件真相浮面
- 如果猶豫緊或者驚被告既話 先聯絡左律師再考慮 佢地會比專業意見你地

爭分奪秒 行動要快 請share開去!
PUSH
831 要知道真相
要CCTV
831 要知道真相
要CCTV
831 要知道真相
要CCTV
831 cctv
Push

唔可以不明不白
推!
比成堆警察圍住,入面唔止1個傷者

記者問有幾多傷者, 有行家 / FA答佢「4個」
睇唔同片,自己暫時就發現到最少有3個傷者

1. 紅圈呢位,着類似Puma字樣黑色短褲,
佢上身好似有個白色膠袋或者係TEE或不知名物體

2. 上圖藍圈呢位,粉紫色nike拖鞋,白tee,緊身跑步長褲

蘋果LIVE差唔多六分鐘左右影住就係佢,行倒,似乎冇乜大問題

3. 着全黑M字額市民,即比人壓頸果位

4. 未知 (如果根據記者講係真,有4個人喺警察堆入面既話)

4個人入面只有no.2係見佢比警察的住,行倒,其他人未知最後點
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 聽日就係手足頭七
依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
piah
Pushhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞