[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
依件事可以清楚睇到中共魔性本質,死者被屈跳樓跳海被謀殺,事實擺在眼前
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未
https://lih.kg/1535579
push
push!
唔好俾其他事蓋過左!
6月9撤回同9月4撤回分別係邊呀?
分別在於:

殉港手足:
熊家俊先生(25歲) - 15/12/2017
梁凌杰先生(35歲) - 15/6/2019
盧曉欣小姐(21歲) - 30/6/2019
Zhita Wu(29歲) - 30/6/2019
麥小姐(28歲) - 3/7/2019
梅先生(32歲) - 5/7/2019
范先生(26歲) - 22/7/2019
Calvin 郭先生(25歲) - 27/8/2019
姬先生(16歲) - 2/9/2019
粉嶺女生(27歲) - 4/9/2019
10人離世

還有:
3隻眼
2次地鐵恐襲
2人被刀手斬至重傷
超過100人被檢控
超過1000人被捕
受傷, 逃亡不計其數

淨係計以上的分別, 已經好明顯。
還有整個警隊及制度的不公義已暴露。

五大訴求,缺一不可!
光復香港,時代革命!

唉我真係接受唔到死者被屈跳樓跳海被謀殺,點解唔坦坦白白話打死咗人呢,會流血大家都明白
因為會激起民怨
真暴動都似
唔好肯定係嗰幾單案,有可能係轉移視線,一陣有可能炒車,因為屍體可能已經被處理,最緊要攞cctv
紙包唔住火。有理由懷疑劇本係要咁寫,挑戰大家底線
應該話家屬要第一個出黎發聲,家屬要求向党鐵攞cctv,市民要求攞cctv有d難,佢可以話你地冇權,但家屬唔同,自己個仔死咗,有權要求党鐵交cctv出黎交代果日發生過咩事
Fuck . 唔理係晤係大陸哩做香港狗警必定要㓕族
狗鐵一撚樣
血債血還
殺人填命
其實即使無人死,香港人都可以鬧大佢;鬧大左,先可以警告警察小心知輕重,預防下一秒真係有人死

以藍C 同 共媒一貫作風,佢地發假新聞引導輿論抵制抗爭,有手軟、放過抗爭呢一方? 有顧及道德?

人地都撩陰插眼灑石灰粉打爛仔交,真係唔可以再用國際奧運規矩去應對,人地一定佔上風
推!!!!
其實包得住
好似依家咁 死都唔拎CCTV出黎
雖然我都有啲懷疑係咪真係有人死咗
因為冇理由所有親戚朋友都滅哂聲
ANYWAY 推到有CCTV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞