[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
第一次想自己炒車
我FC過唔會炒車。其實你哋怕炒車嘅人可以自己Search吓資料,自己判斷,大家都係陪審員嘛。

死公安出黎填命啊!!!
整係睇依張Fact check 已經唔駛審,警察係有打死人
事主無再現身
其實依家 個D 係公安黎架 香港警察好少會咁 依家行緊CCP個套
痛就會令你屈服 所以原全用武力 同埋由1/8 開始 巳經黎左 3萬公安 溝入左黑警 每日都要拉夠人交差 今日有段電台錄音傳出 係POPO 打去架 講831 單野 佢地都覺得違背左良心 所以打上去 仲話公安每做一次衰野佢就打上去電台 爆佢地 佢話831 單野就係因為手足由上環轉戰九龍 咁POPO 就係中環去調景嶺方向埋伏 當時其實調景嶺巳好多POPO 等緊 因為上環拉唔夠人 點知係太子站比藍絲節外生枝 之後黨鐵就吹雞 所以成班狗衝落黎 但就捉錯左方向 捉錯左官塘出中環方向 咁寫報告時咪又錯晒囉 因為有拉到人有數交有得加分所以佢地會無差別拉人同開槍CCP 就係咁架啦 你留意返 葵方個POPO 持枝雷明登係街 佢 10 .1 就上北京受分 所以手足要林下當市民都要被拉時 我地要玩得叻D 或許等8/9 之後先

依家黑警打死人唔會俾人charge 真大灣區we connect
pish
推左先
我有個問題
當時睇蘋果live
有個丫叔俾狗打 佢係咁攞張覆診紙出黎
另外有個坐輪椅嘅伯伯 同一個小朋友都被打爆

黑警話一共七個傷者送院
七個都證實係拘捕人士

咁以上果三個係咪即係打爆頭都唔洗送院?
定係根本係大話 ?
黑警必須付出代價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞