[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
831 要求真相還原 cctv
宜家主要係月台牆個位 果個位就係警察圍住唔比記者影既位 似出事

而且應該都係呢個位 宜家聲稱cctv壞左 所以影唔到野
Someone might be beaten to death by police on 31/08/2019.

push
我就覺得20%機會係掩口費 80%機會係更不幸嘅事: 家人親屬被扣留/拘捕/禁固
我家中老人係藍黃不分 人云亦云 果種目不嘅老人
佢都有話後生仔收錢 但我問佢 假設你個大乖孫(啫係我) 係太子俾警察打死左 俾7000萬你 連埋你個細乖孫都死埋 夾埋俾億四你 制唔制 佢淨係諗下都嬲到爆咁話唔制
不過當然我寧願真係俾錢 都好過打到家人講唔到 甚至殺多個滅口啦
大站封超過二十四小時,其實都凶多吉少,但大家只係潛意識唔想手足死咗,同埋仲未徹底唔信香港政治環境未變大陸咁樣,但大家係時候醒下,得罪講句,政府應該毀屍滅跡完,一係當自殺掉落街,一係直送堆填區/火葬場
鳩估 政府搵晒死者嘅家人迫佢地簽字即日火化再威脅佢地唔比同其他人講 然後係咁易比o的掩口費 最後就搵人跟蹤監視佢地唔比佢地亂黎 所以到呢刻都冇死者親人出黎
我就覺得20%機會係掩口費 80%機會係更不幸嘅事: 家人親屬被扣留/拘捕/禁固
我家中老人係藍黃不分 人云亦云 果種目不識丁嘅老人
佢都有話後生仔收錢 但我問佢 假設你個大乖孫(啫係我) 係太子俾警察打死左 俾7000萬你 連埋你個細乖孫都死埋 夾埋俾億四你 制唔制 佢淨係諗下都嬲到爆咁話唔制
不過當然我寧願真係俾錢 都好過打到家人講唔到 甚至殺多個滅口啦
家人親屬被扣留/拘捕/禁固
國安做開呢D野
超級熟手
你提醒左我 甚至有機會家人已被洗頭艇
推!
睇到死要見屍 想喊
睇黎冇炒車呀頂 家屬快啲出聲!!!!!!!香港人對你地唔住!!

每日一推
yes 入到中國地頭監控勁誇張 報串機會係零
係可以搵人24小時面對面望實你呀痴撚線
屙屎屙尿都照望到實
推到有cctv 片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞