[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
push
你仲懷疑?大家如果有懷疑自己Search吓西貢張子材案。巴打話跳樓無聲,跳海肺無入水等等。自己判斷
當場死唔會去醫院,會去衛生署殮房
肯定有死人 唔好再話咩推到炒車
死左就係死左人 係一個定兩個定三個
黑警死全家
件事太刻意
你話無出事我點都唔信
推 我要知真相
Push , CCTV
我知有浮屍 但好似冇講肺無入水?
想查明真相只有CCTV
就算冇人死 都一定有黑警毆打市民
Push
依單點解詭異,因佢同時滿足3項條件,1.死者21歲 2.被棍打死 3.事發在831後一日,基本上可以百分百肯定係同831有關,有無咁巧合?
如果做埋毁屍滅積,咁強姦可能都係真
推 痴撚線
大家可以點解釋呢?
依單點解詭異,因佢同時滿足3項條件,1.死者21歲 2.被棍打死 3.事發在831後一日,基本上可以百分百肯定係同831有關,有無咁巧合?
https://news.mingpao.com/pns/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190905/s00002/1567622589505/%E6%9D%91%E5%B1%8B%E5%91%BD%E6%A1%88-%E8%87%AA%E7%A8%B1%E9%81%93%E5%A3%AB%E4%B8%AD%E9%86%AB%E5%B8%AB%E6%9B%BE%E8%88%87%E6%AD%BB%E8%80%85%E7%88%AD%E5%9F%B7
推 1/10
係好詭異
所以我都好努力推831啲post
新移民老母.......你要企出黎尋冤待雪呀
推 2/10
推 3/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞