[簡易懶人包] 真相浮現,831太子站極可能真係有人死,已非坊間流言既程度

2341 回覆
6096 Like 31 Dislike
Push
唔好係真...
所以要迫佢交cctv
要推上國際層面...
黑警殺人要cctv
求英文translate please
Push
如果依個推論正確
Dklm 殺人填命呀pk
如果真係死左人都當無事
有啲咩仲可以信佢
大佬 受害者快d聯絡律師
如果唔係我地永遠都唔知當日既真相

(手動轉戴)

最快兩日,黨鐵就可以刪除831晚太子站cctv,到時你、被防暴圍毆嘅抗爭者同乘客,唔會再攞得返公道。

之前講過無論你係受傷定受驚,都可以向香港警察或港鐵提出民事訴訟,申請要法庭強制命令黨鐵交出831當晚既CCTV。 有法庭命令,黨鐵唔交就係藐視法庭!😡

成班義務律師大狀已經準備就緒,但到而家仲未有任何831受害人contact 義務律師!🤯😔
其實受害人唔使怕有咩隱憂,例如自爆、金錢、時間,義務律師會同你傾咗先,商量吓再決定告唔告,一切內容絕對保密。🤐👌

港鐵每7-28日就會清一次cctv,換言之我哋最快得返兩日去揾證據,時間一過,在場所有人受到嘅傷害、屈辱,將會永遠石沉大海,而毆打你哋嘅武裝分子繼續逍遙法外,無後果地打壓香港市民。

就喺呢兩日,你可以選擇還831傷者一個公道,將黑警暴行昭告天下。就算你唔喺現場,都請你幫手推post,比在場者見到為止。

831受害者請盡快聯絡以下團體:

1. 星火: 9819 0979
2. 民陣:6549 9452
3. 民權: 9463 2945
4. 伍展邦:2608 1400

(白影: 4係我相熟既朋友都用開既律師)
[律師建議] 緊急 請廣傳

831太子站當日有份俾人打嘅市民,請盡快聯絡律師做民事訴訟(personal injuries),向法庭申請要地鐵攞CCTV。

一定要快,如果過咗期限,地鐵話自動洗咗啲CCTV,到時就真係冇人知道太子發生過咩事。

註:其實唔止身體受傷,心靈受創都可以告。當日喺現場目擊事件,造成精神痛苦,都可以嘗試用 secondary victim (非直接受害人)去追討。最後告唔告得入唔係最重要,目的係令多啲人有權拎CCTV,還原真相⚠️

星火同盟 98190979
民陣 65499452
民權觀察 94632945
伍展邦律師行 26081400

推呀!!唔想有人抄車,但更加唔想抄左車但冇人知!!黑警一定要還債
追究到底!啦

想自保都有野幫到手!
如果想自保,請所有知情人士立即錄影一片短片(遮樣,但一定要仔細描述當時情況),將你所知既細節送去各大媒體,並響9月5日中午12點前,以匿名方式送到各大媒體(報章、社交媒體)。當呢件事徹底曝光,響公眾既注視下,你地先會真正既安全

知道你地可能有好多各方面擔心 但想知真相得一個方法 就係拎到cctv 唔想搞民氏訴訟 都幫手拍條片send去各大媒體啊
求下你地啊盡力幫幫手
如果拎到 我地離革命成功 又遇進一大步ga啦
到底點解呢位手足既朋友/屋企人無出黎出過聲澄清?
真係無人識佢咩?
係咪已經比人滅左聲?
有無身邊既朋友831後到而家都唔見左人?
點解搵咁耐都仲未指到嘔白泡既人既身份?
推 但係到而家都希望係炒車
lm
現時首要係一定一定要拎cctv
好似得返呢個方法可以證實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞