復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike
我個case係分左兩年幾 佢入埋hku
一分佢就同左個有錢佬一齊
我都識果個人 一直一齊到而家
我仲好掛住佢 等緊佢
自從分手 我就係佢世界消失左 好似有d抑鬱症
佢今個月尾生日 想搵佢fd同佢講生日快樂
同佢講我對佢無變過 一直等緊佢

本來我case都幾易搞樂觀
但自己衰衝動搞到呢家好似仆哂街
但仲未放棄到
希望各位巴絲們唔好好似我咁中招

巴打D回覆真係提醒返我點做

我都係

無記錯巴打你係個EX有男友但仲同你傾計?
你唔介意咪KEEP住咁先囉
等到佢散唔好比壓力佢 咁做係唯一辨法

好難等
變左心既男人係咪冇機會翻轉頭
分左手一個月 原因係佢中意左第二個要分手 第二日已經一齊左
我早幾日生日 佢叫我既朋友同我講生日快樂 佢地傾計內容有提過佢未出放得低我 同有後悔 但話人應該向前看之類咁既說話
我應該點做好
佢話無左一開始果種鍾意,點算

利伸:5年

又係冇曬激情果類狗屎垃圾
你平時有冇做下啲浪漫野氹佢開心?

發現左有隻狗公同事同佢wtsapp左一個月
佢話可以分享返工既開心同唔開心
佢話無左一開始果種鍾意,點算

利伸:5年

我散果陣都係咁
你試下做啲野睇下有好轉
我對佢關心少左好多,佢同我講分手
佢應該仲對我有少少感覺,但佢話有個男仔對佢好好,而且日日成日都可以見面,佢可能選擇同個男仔一齊
我應唔應該每日都搵佢見一兩分鐘,等佢唔好忘記對我既感覺?
變左心既男人係咪冇機會翻轉頭
分左手一個月 原因係佢中意左第二個要分手 第二日已經一齊左
我早幾日生日 佢叫我既朋友同我講生日快樂 佢地傾計內容有提過佢未出放得低我 同有後悔 但話人應該向前看之類咁既說話
我應該點做好

暫時放低先 唔好諗住
你唔洗理佢後唔後悔 盡量唔好點理佢
呢啲男人唔珍惜你 你都唔洗珍惜佢
我懷疑你未同佢分手之前佢已經打算同第二個開始啦
宜家你睇下以前有咩做得唔好嘅 改下佢做翻好啲
巴打 月尾佢生日 搵佢fd同佢講生日快樂好無啊

我散果陣都係咁
你試下做啲野睇下有好轉

你都可以每日關心佢架啫
你平時對佢點?
地一星期見唔見到2-3次面?

我覺得寫張卡會比較好
買張簡簡單單嘅卡
寫生日快樂 加埋聖誕 新年快樂應該都夠了
佢應該仲對我有少少感覺,但佢話有個男仔對佢好好,而且日日成日都可以見面,佢可能選擇同個男仔一齊

咁你首先要檢討自己有咩錯先
見面唔洗多 一星期3-4次已經夠
重點你需要做啲咩
我就認為可以約佢食飯 約佢去第二度玩
問下佢翻工最近點 暫時唔好講感情
一講感情又會覺得你煩 女人多數係撚樣
巴打比d意見我個case比唔比聖誕卡好
因為一齊幾年都會比
其實比我都係諗住放佢信箱算

本來諗住聖誕新年連msg都唔會同佢講嘢
過左16年先再搵

我覺得寫張卡會比較好
買張簡簡單單嘅卡
寫生日快樂 加埋聖誕 新年快樂應該都夠了

點比佢
因為一齊幾年都會比

過左16年先再搵

搵你個fd交比佢
簡單聖誕快樂 新年快樂就算

我散果陣都係咁
你試下做啲野睇下有好轉

你都可以每日關心佢架啫
你平時對佢點?

佢同我講我對佢好到佢好內疚
正臭西黎
佢果陣身體有事,個人情緒唔穩定
我都就撚晒佢,不離不棄
到依家好番啦,就話無左當初既感覺
實情就係瞞鳩住我同隻狗公傳情

我散果陣都係咁
你試下做啲野睇下有好轉

你都可以每日關心佢架啫
你平時對佢點?

正臭西黎
我都就撚晒佢,不離不棄

佢唔愛你咪由佢
想唔內疚當初就叫你唔好理佢
而加先講呢啲野
始終有日佢會後悔

你都可以每日關心佢架啫
你平時對佢點?

正臭西黎
我都就撚晒佢,不離不棄

佢唔愛你咪由佢
而加先講呢啲野
始終有日佢會後悔

但我仲好怕隻狗公唔係好人
飛鳩我仲擔心佢真係on99
因為一齊幾年都會比

過左16年先再搵

搵你個fd交比佢

如果搵人代交寧願唔比啦
1.煩到人
2.其實唔重要
放落信箱就係唔想煩到外人

聖誕新年快樂都唔會講啦
又未必會覆返我 唔覆盞自己唔開心

正臭西黎
我都就撚晒佢,不離不棄

佢唔愛你咪由佢
而加先講呢啲野
始終有日佢會後悔

放心如果因為新鮮感而離開你
除非個對方條件好你好多/唔分手
唔係都幾大機會後悔
人地開始左新一段感情就唔好搞人啦
大家都仲係單身就話啫
唔好話d咩機會係要自己爭取之類嘅說話
介入人地第二段感情唔見得係對人好囉
因為一齊幾年都會比

過左16年先再搵

搵你個fd交比佢

如果搵人代交寧願唔比啦
1.煩到人
2.其實唔重要
放落信箱就係唔想煩到外人

聖誕新年快樂都唔會講啦
又未必會覆返我 唔覆盞自己唔開心

唔一定要佢覆
想表達心意就得
變左心既臭雞就咪撚留戀啦

我自己重sad緊 呢排發夢會見到佢同第二個一齊

有時好嬲佢 有時好掛住佢 都唔知自己想點

就黎痴線喇我

咁你首先要檢討自己有咩錯先
見面唔洗多 一星期3-4次已經夠
重點你需要做啲咩
我就認為可以約佢食飯 約佢去第二度玩
問下佢翻工最近點 暫時唔好講感情
一講感情又會覺得你煩 女人多數係撚樣

我約佢出街佢拒絕,行下都唔得,佢唔想比機會自己有番同我一齊既感覺同埋唔想我誤會
我知錯,我少左份關心,係因為自己唔上心...
但佢話太遲

佢唔愛你咪由佢
而加先講呢啲野
始終有日佢會後悔

放心如果因為新鮮感而離開你
除非個對方條件好你好多/唔分手
唔係都幾大機會後悔

就係條件好我好多
巴打 你未答我 點比卡佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞