復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

都係當住係普通朋友先
再chur佢都無意思

但佢又好緊張我,有時又會呷我醋
媽呀,好亂呀

咁就易搞啦
真心. 你宜家唔好諗一齊翻點點點
你真係要當佢好朋友 加上佢又同其他人拍緊拖
你首先要做嘅係諗下以前佢因咩事同你分開
你唔改善自己嘅話 你同佢一齊翻點都會散
況且你都想同佢拍耐啲 之後結婚架

希望真係可以啦
分果陣話我同佢感覺似屋企人多過情侶
可能拍左5年有呢個感覺
同埋果陣我成日忽略左佢,一日都傾唔到10句
處女座提分手係咪冇機了,已經一個月

起碼都要過多幾個月啦,1個月太快

起碼都要過多幾個月啦,1個月太快

Keep住3、4日先whatapp一次,有時覆有時唔覆
仲拍緊拖嘅唔好懶啦
多啲約下出街
得閒送下野
多啲分享下大家嘅生活
就算唔得閒都主動搵下佢 關心佢
仲拍緊拖嘅唔好懶啦
多啲約下出街
得閒送下野
多啲分享下大家嘅生活
就算唔得閒都主動搵下佢 關心佢

我就係衰呢啲
女朋友話對我死咗心 已經開始習慣冇咗我嘅生活
係咪都要唔好chur佢住 分咗手一個月
我知佢有想念我地兩個嘅以前 我諗

咁你咪定啲黎
唔好諗太多野 你諗下究竟大家之間有咩問題
始終我覺得唔會突然間話唔愛你 一定有原因嘅

我覺得最大問題就係我畢業 所以佢覺得圈子唔同 未分之前已經唔太想同我講佢既事 都好少問我野
同埋佢話無見個一個月佢自己諗通好多野 開始攰 想自己一個
分手時佢話感覺係變左 唔係唔愛
但分手後我搵親佢佢都hea覆 好似理得我死咁(已經無提感情事)

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合
二黎散左無必要有心機同你傾計

佢點覆你你咪用返咩語氣覆佢囉

上面講過我煩到佢嬲之後好耐無搵
最近去完旅行 同佢講有手信要唔要

佢好似特登唔睇隔半日先覆我多謝唔好比佢啦
咁我咪收手簡單覆ok咪完

分左手你要想復合挽留一定要承受呢d冷淡冷漠嫁啦

連好似朋友咁傾兩句都唔得
咁鬼冷漠
佢會唔會已經放低左我 所以唔想理
我好唔好試下聖誕假期約佢出黎 雖然多數被拒絕。。。

我覺得最大問題就係我畢業 所以佢覺得圈子唔同 未分之前已經唔太想同我講佢既事 都好少問我野
但分手後我搵親佢佢都hea覆 好似理得我死咁(已經無提感情事)

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合

咁鬼冷漠

唔好約

講就咁講 過多排咪又係掛住你
呢啲心理好易捉 除非你出軌 如果唔係好難一時間放低你

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合

咁鬼冷漠

唔好約

岩呀 你都明知佢唔出 約黎做咩
最好搵都唔搵 唔好比佢覺得你仲好依賴佢

係佢生命中消失,佢點whatsapp/搵你都要已讀不回,到有日佢話掛住你/叫你俾次機會佢,先好回佢

係佢生命中消失,佢點whatsapp/搵你都要已讀不回,到有日佢話掛住你/叫你俾次機會佢,先好回佢

我炸到佢嬲之後del哂佢d contact 佢主動叫我咪諗咁多
我覆佢我無事OK喎 之後再搵佢 佢就好冷淡無視

呢家諗返我應該個時唔覆係好過覆

我炸到佢嬲之後del哂佢d contact 佢主動叫我咪諗咁多
我覆佢我無事OK喎 之後再搵佢 佢就好冷淡無視

呢家諗返我應該個時唔覆係好過覆

我都係炸到佢嬲,之後佢同埋第二個一齊,我到依家都未識醒,日日都掛住佢,用盡所有方法搵佢,換來既係ok,收到,知道咁樣

但佢又好緊張我,有時又會呷我醋
媽呀,好亂呀

咁就易搞啦

希望真係可以啦
可能拍左5年有呢個感覺

佢好似唔係好想我等佢咁

咁就易搞啦

希望真係可以啦
可能拍左5年有呢個感覺

佢好似唔係好想我等佢咁

你唔好同佢講 你等佢

希望真係可以啦
可能拍左5年有呢個感覺

佢好似唔係好想我等佢咁

你唔好同佢講 你等佢

成日都衝口而出,睇嚟我要係佢面前扮下野會好啲

我話做好自己 重新追過佢

佢好似唔係好想我等佢咁

你唔好同佢講 你等佢

當然啦 唔好比女人以為佢地想點就點

我話做好自己 重新追過佢

唔好咁講
佢會壓力 覺得佢好似成為你嘅負擔
盡量唔好表露太多感情嘅野

你唔好同佢講 你等佢

當然啦 唔好比女人以為佢地想點就點

依家同佢傾得好密,係咪傾少啲會好啲
唔搵佢好似唔安落咁

咁鬼冷漠

唔好約

岩呀 你都明知佢唔出 約黎做咩
最好搵都唔搵 唔好比佢覺得你仲好依賴佢

我記得佢講分手講左句話xxx個女朋友都好啦 咪又係比人飛
我心諗。。。對你好就要比你飛嫁啦咩
都唔珍惜呢段經歷左咁耐既感情 唉

佢用一個月就習慣冇左你既生活

其實你對佢黎講真係唔重要
已經分左兩年 佢仲同左個好有錢一齊 仲有無得救

等個有錢嘅對佢冇左新鮮感就有機

但佢地已經一齊左兩年仲好開心
條女又靚又叻
已經分左兩年 佢仲同左個好有錢一齊 仲有無得救

等個有錢嘅對佢冇左新鮮感就有機

但佢地已經一齊左兩年仲好開心
條女又靚又叻

唉 近排見到佢ig d回億又出番晒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞