復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

唔係嘅 唔好亂諗太多 係鍾意你點都會鍾意你 反之亦然 比啲空間大家抖下氣先啦 幾時去?

好啦 做下其他野啦 2月中

用世界王講 要增值自己

唉 佢冇左做情侶既感覺

好啦 做下其他野啦 2月中

用世界王講 要增值自己

唉 佢冇左做情侶既感覺

冇辦法
呢一刻做唔到咩野就唯有做好自己先
你過得唔好 女人唔會覺得你再會佢對象
whatsapp hea回
ig特登唔like我啲相
ig限時動態講話入左醫院一句關心都無
是否已經收皮

七年喎 點都會有少少掛
我都分咗兩個月 一齊差唔多兩年
希望佢對我仲有少少感覺

佢wtsapp已經對我好冷淡
又成日話我地無機會復合
但我未想放棄

男人既野都係中意新鮮感,我估應該你絲打你慢慢變成佢阿媽咁煩,又懶左打扮,男人就會想走

其實我地係因為性格問題持續鬧交
直到有次我忍唔到要分手 雖然佢有哄我
但個時我好狠心拒絕左 之後成日買醉
佢因爲咁嬲左 就以後都無理過我
我冷靜完之後好後悔 覺得無左佢既生活更難受
但佢依家已經話唔想再一齊
其實分手後,個女仔話已經冇左感覺,你地覺得我應該點做或者係隔到幾耐可以再令佢有返感覺?

用世界王講 要增值自己

唉 佢冇左做情侶既感覺

冇辦法
呢一刻做唔到咩野就唯有做好自己先
你過得唔好 女人唔會覺得你再會佢對象

多謝巴打 希望我快d醒啦

佢wtsapp已經對我好冷淡
又成日話我地無機會復合
但我未想放棄

男人既野都係中意新鮮感,我估應該你絲打你慢慢變成佢阿媽咁煩,又懶左打扮,男人就會想走

絲打同我一撚樣 但係我地又唔係成日鬧架
分左手 點都要過一排啦
要等佢有比較先知道你係好
不過到時你都未必接受到
如果ex好多人媾 係咪應該算撚數

我地因同一問題嘈左好多年
但我依家真係唔介意了 只要佢肯翻黎

我地因同一問題嘈左好多年
但我依家真係唔介意了 只要佢肯翻黎

覺得愛佢大於可以容忍多好多

有比較 會比下去

有比較 會比下去

咁我食屎

有比較 會比下去

咁我食屎

我都係咁
睇晒樓上各巴打既情況,我都有同感
有時係到諗大家話唔搵雙方係最好既,但我又會諗咁樣其實係咪變相放棄左佢,眼白白睇住自己係佢心入面一日一日咁消失,而自己都隨住時間去淡忘
有時係到諗大家話唔搵雙方係最好既,但我又會諗咁樣其實係咪變相放棄左佢,眼白白睇住自己係佢心入面一日一日咁消失,而自己都隨住時間去淡忘

算啦 係咁矛盾
我都經歷緊 驚唔出現係佢生活到佢會忘記我
同埋唔知我仲等緊佢
搵佢又怕 唔搵佢又怕 做人就係咁

算啦 係咁矛盾
我都經歷緊 驚唔出現係佢生活到佢會忘記我
同埋唔知我仲等緊佢

真係覺得自己改變左 對挽回呢段感情有信心 先再聯絡人啦
如果真係淡忘左你 米當重新出發咁再追多次

佢想我改嘅 真係要繼續同我一齊先知我改咗
話我呷醋勁 都改咗心態好多
連佢唔想我改嘅都改埋
幾位巴打
隔左幾個月之後 而家近況點?
有無update?
幾位巴打
有無update?

冇同人聯絡了 夠鐘收皮了
幾位巴打
有無update?

冇同人聯絡了 夠鐘收皮了

成年有無當時人講下
幾位巴打
有無update?

笠哂水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞