復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike
唉 散咗一齊返又散咗咁係咪一定收皮

衰d講句,連續俾人飛2次就認真反省啦,無咩機會復合到

屌... 就係兩次先識得醒
如果佢有男朋友係咪機會細d
分左6個月,近排搵番大家
發現我地都掛住對方
依家佢有時會暪住個現任同我出街
仲有無d機會
發現我地都掛住對方
仲有無d機會

發現我地都掛住對方
仲有無d機會

真?
我有問過佢,佢話依家暫時未得住
但我成日都chur住佢
分手之後搵佢佢都覆得好hea 講多兩句佢就唔覆
分手原因係佢覺得我地圈子唔同 對我感覺變左
我仲可以點?
利申:我是女
發現我地都掛住對方
仲有無d機會

真?
但我成日都chur住佢

都係果句
人地有第二個 你就放係心度先
唔好將所有講出口 會令佢好大壓力
Chur佢都唔可以 盡量放開啲比佢有自己空間諗下野 如果再chur你一定無機會
我仲可以點?

其實圈子唔同係遲早嘅事 例如出黎社會工作都好大機會唔同 我覺得個男嘅好似睇野比較窄
其實係唔係你地太耐冇見定無好好相處過一段時間?如果係感覺變嘅話 好大機會佢係鍾意第二個 或者你地好耐冇一齊做啲開心嘅野
冇可能突然話冇feel
我仲可以點?

其實圈子唔同係遲早嘅事 例如出黎社會工作都好大機會唔同 我覺得個男嘅好似睇野比較窄
其實係唔係你地太耐冇見定無好好相處過一段時間?如果係感覺變嘅話 好大機會佢係鍾意第二個 或者你地好耐冇一齊做啲開心嘅野
冇可能突然話冇feel

我畢左業 佢讀緊書
暑假時有個半月無見過 分左兩個幾月
佢應該無同第二個一齊 分手後有問過佢有無鍾意既人 佢話無 問佢既朋友都話佢應該無
復合左就已經9個月
發現我地都掛住對方
仲有無d機會

真?
但我成日都chur住佢

都係果句
Chur佢都唔可以 盡量放開啲比佢有自己空間諗下野 如果再chur你一定無機會

見到佢同第二個一齊我就好唔舒服,我成日都同佢講
搞到佢自己都唔知可以點,咁我應該都收埋係個心到先
復合左就已經9個月

我一差唔多一年後先搵返佢,其間做左好多以前從來未做過嘅事,分開個時本來係諗住一心一意追番佢,但我知道未係時後,所以我決定我重新檢討自己,不斷搵其他嘢做下去學下嘢,玩多啲活動,原來慢慢就會打消左個想追番佢嘅念頭,放低左。但機緣巧合一年後,又遇番佢,開始傾番計,傾埋感情事,同佢講自己已經放低左佢,同埋自己呢一年經歷左啲乜,心境同諗法都改變左,最後仲講講下佢發覺自己愈來愈唔鍾意個現任,之後仲喊埋,有啲後悔當初
復合左就已經9個月

我一差唔多一年後先搵返佢,其間做左好多以前從來未做過嘅事,分開個時本來係諗住一心一意追番佢,但我知道未係時後,所以我決定我重新檢討自己,不斷搵其他嘢做下去學下嘢,玩多啲活動,原來慢慢就會打消左個想追番佢嘅念頭,放低左。但機緣巧合一年後,又遇番佢,開始傾番計,傾埋感情事,同佢講自己已經放低左佢,同埋自己呢一年經歷左啲乜,心境同諗法都改變左,最後仲講講下佢發覺自己愈來愈唔鍾意個現任,之後仲喊埋,有啲後悔當初

結婚未呀巴打
我仲可以點?

冇可能突然話冇feel

我畢左業 佢讀緊書
佢應該無同第二個一齊 分手後有問過佢有無鍾意既人 佢話無 問佢既朋友都話佢應該無

咁你咪定啲黎
唔好諗太多野 你諗下究竟大家之間有咩問題
始終我覺得唔會突然間話唔愛你 一定有原因嘅

真?
但我成日都chur住佢

都係果句

9成女人都係賤貨
佢呢一刻同你分手 可能覺得無野 好灑脫
過多一段時間就會諗緊:對佢咁樣會唔會唔好呢?或者我咁做會唔會太絕?
你唔好成日比太說話佢 等佢自己諗下想點
反而講太多會令佢覺得你冇改過

都係果句

9成女人都係賤貨
過多一段時間就會諗緊:對佢咁樣會唔會唔好呢?或者我咁做會唔會太絕?

都係當住係普通朋友先
再chur佢都無意思

冇可能突然話冇feel

我畢左業 佢讀緊書

咁你咪定啲黎

我覺得最大問題就係我畢業 所以佢覺得圈子唔同 未分之前已經唔太想同我講佢既事 都好少問我野
同埋佢話無見個一個月佢自己諗通好多野 開始攰 想自己一個
分手時佢話感覺係變左 唔係唔愛
但分手後我搵親佢佢都hea覆 好似理得我死咁(已經無提感情事)

我畢左業 佢讀緊書

咁你咪定啲黎

我覺得最大問題就係我畢業 所以佢覺得圈子唔同 未分之前已經唔太想同我講佢既事 都好少問我野
但分手後我搵親佢佢都hea覆 好似理得我死咁(已經無提感情事)

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合
二黎散左無必要有心機同你傾計

佢點覆你你咪用返咩語氣覆佢囉

上面講過我煩到佢嬲之後好耐無搵
最近去完旅行 同佢講有手信要唔要

佢好似特登唔睇隔半日先覆我多謝唔好比佢啦
咁我咪收手簡單覆ok咪完

分左手你要想復合挽留一定要承受呢d冷淡冷漠嫁啦

咁你咪定啲黎

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合

巴打好有經驗
過來人?

都係果句

9成女人都係賤貨

都係當住係普通朋友先
再chur佢都無意思

但佢又好緊張我,有時又會呷我醋
媽呀,好亂呀

9成女人都係賤貨

都係當住係普通朋友先
再chur佢都無意思

媽呀,好亂呀

咁就易搞啦
真心. 你宜家唔好諗一齊翻點點點
你真係要當佢好朋友 加上佢又同其他人拍緊拖
你首先要做嘅係諗下以前佢因咩事同你分開
你唔改善自己嘅話 你同佢一齊翻點都會散
況且你都想同佢拍耐啲 之後結婚架

都係當住係普通朋友先
再chur佢都無意思

媽呀,好亂呀

咁就易搞啦
真心. 你宜家唔好諗一齊翻點點點
你真係要當佢好朋友 加上佢又同其他人拍緊拖
你首先要做嘅係諗下以前佢因咩事同你分開
你唔改善自己嘅話 你同佢一齊翻點都會散
況且你都想同佢拍耐啲 之後結婚架

仲有執下自己 搵多啲野玩下學下咁
佢同你一齊 你都有野可以同佢分享或者教下佢 唔係到時冇話題又好搞到好悶

分手後正常都hea 覆
一黎佢可能驚你提復合

巴打好有經驗
過來人?

上面有分享呀
曾經就好返自己心急累事
之後仲唔收手煩到佢嬲
但隔幾日又主動叫我咪諗咁多
之後成個醒左無再點搵佢

承受唔住就真係離場
佢叫我放棄,係咪無可能了
佢叫我放棄,係咪無可能了

at least 要俾佢一段時間去忘記左先
人係咁, 分手一定會唔開心, 唔鍾意對方, 但再過一段時間人會諗起以前一D 開心既野
半年後再搵佢, 試下佢有冇抗拒你先啦
處女座提分心係咪冇機了,已經一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞